• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım halsiz

chargebolt

Yeni Üye
Merhaba, birkaç saattir sultan papağanım sadece uyuyor normalde 10 gibi ötmeye başlardı ama şimdi sadece uyuyor hasta olmasından endişeleniyorum. Dışkısını yapmadığı için çekip koyamıyorum maalesef. Hiç yemini yiyip suyunu içmedi. Dün günübirlik şehir dışına çıktım o yüzden ben gelene kadar yalnızdı ve yem yememiş bile, ben gelince yedi. Acaba streslenmiş olabilir mi? Cereyanda bırakmadım suyunu her gün değişiyorum ve kafesini de haftada bir temizliyoruz. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🙏🏻

mortsvivants

Paylaşımcı
Dışkısı hiç yok mu? Gözlemleyip paylaşmaya çalışın. Alt tüneğe yaptıkları pek normal değil. Eğer yememeye devam ediyorsa sizin müdahaleniz de gerekebilir @Demet bükay @Burçak A. @Aslı Ö. hocalarım bakacaktır, bir de konudan bağımsız olacak fakat tüneklerini lütfen temizleyin özellikle alttaki oldukça kirli duruyor bakteri yuvası

chargebolt

Yeni Üye
Dışkısı hiç yok mu? Gözlemleyip paylaşmaya çalışın. Alt tüneğe yaptıkları pek normal değil. Eğer yememeye devam ediyorsa sizin müdahaleniz de gerekebilir @Demet bükay @Burçak A. @Aslı Ö. hocalarım bakacaktır, bir de konudan bağımsız olacak fakat tüneklerini lütfen temizleyin özellikle alttaki oldukça kirli duruyor bakteri yuvası
Altı fazla kirli değil temizleyeli 4 gün oldu, sadece kuşçudan kum gibi bir şey aldık altı onunla dolu 🤷🏻‍♀️

Üst Alt