• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan Papağanım Halsiz

AlperenX3

Yeni Üye
Sultan Papaganım uçmuyor Kafesinde tünekten tünege bile zor zıplıyor. Birde ötüp duruyor. Neyi olabilir daha dün hicbiseyi yoktu video koyamadım koyacam

bysevko

Yeni Üye
Dışkısında bir sorun gözlemlediniz mi? Taze dışkı fotoğrafı da paylaşırmısınız? Bunun dışında vitamin kullaniyomusunuz

AlperenX3

Yeni Üye
Çekirdekte tuttum ağzına aldı ama yemiyor cok severdi yem yemiyor mu acaba ama yemliği dolu

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Dün İyi Demişsiniz Bugün mü Bu Hale Geldi Yavrunuz. Yememesi Gereken Bir şey Mi Yedi. Takviye Ilaç vb ve Yediği Yem Hangisi Bizimle Paylaşabilir misiniz ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yemiyorsa el besleme yapın. İyi durmuyor. Acil kanatlı uzmanına götürün. Enerjisi iyice düşmesin diye uçurmayın lütfen.

AlperenX3

Yeni Üye
Yemiyorsa el besleme yapın. İyi durmuyor. Acil kanatlı uzmanına götürün. Enerjisi iyice düşmesin diye uçurmayın lütfen.
Şu içiyor ama yem yediğini görmedim. Dün gayet iyiydi bilmiyorum ne oldu. Elle besleme nasıl yaparım tarif var mı mama icin

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şu içiyor ama yem yediğini görmedim. Dün gayet iyiydi bilmiyorum ne oldu. Elle besleme nasıl yaparım tarif var mı mama icin
Yumurtayı iyice haşlayıp sarısını yoğurt kıvamına getirerek kaşık ucu yada şırınga ile besleyin.

Evde zehirli bitki yemiş olabilir mi? Kusması var mı?

AlperenX3

Yeni Üye
Yumurtayı iyice haşlayıp sarısını yoğurt kıvamına getirerek kaşık ucu yada şırınga ile besleyin.

Evde zehirli bitki yemiş olabilir mi? Kusması var mı?
Sadece yumurta sarısı mı ağzına kaşıkla tutsam yer mi önünde yem var yemeye çalışıyor ama yiyemiyor / Evde bitki yok

AlperenX3

Yeni Üye
Yem kırıp yedi birkaç tane ama çekirdek falan yiyemiyor kiramiyor Harekette çok zorlanıyor. Yine de yumurta da başlıyorum yedircem düzelir mi ne yapabilirim vitamin falan mı vermem gerek

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Acilen kanatlı uzmanına götürmeniz gerek sizin yapacağınız bir şey yok

AlperenX3

Yeni Üye
Kuşum bugün düzeldi yem yiyor su içiyor enerjisi de yerinde kafesinde ordan oraya zipliyor. Ama dışkısı sulu ve çok fazla ötüyor onun için yapabilirim.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Elinizde probiyotik varsa verin

Üst Alt