• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım halsiz ve ishal

riverlwa

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sulu dışkı, halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
25 Ağu 2024
Merhaba yaklaşık 4.5 aylık Sultan Papağanımız var. Son 1 haftadır kakası sulu ve çok yeşil, az yem yiyor ve halsiz gibi ayrıca sürekli kakasını yiyor bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun dışkı resmini atar mısınız? Kuşunuzun dışkısına ulaşmasını engelleyin. Multivitamin takviyesi yapın. Kafesinizde kalamar kemiği bulunsun.

riverlwa

Yeni Üye
Kuşunuzun dışkı resmini atar mısınız? Kuşunuzun dışkısına ulaşmasını engelleyin. Multivitamin takviyesi yapın. Kafesinizde kalamar kemiği bulunsun.
Veterinere götürdüm kendi dışkısını yediği için hastalanmış 4 gündür ilaç tedavi uyguluyorum iyileşmiş gibi gözüküyordu ama şimdi de kusma ve nefes darlığı yaşıyor ağızından nefes alıyor ve hiç hali yok ishali de geçiyor gibi gözüküyordu dün ve bugün devam ettiğini farkettim kuşumun ölmesini istemiyorum ne yapabilirim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veterinere götürdüm kendi dışkısını yediği için hastalanmış 4 gündür ilaç tedavi uyguluyorum iyileşmiş gibi gözüküyordu ama şimdi de kusma ve nefes darlığı yaşıyor ağızından nefes alıyor ve hiç hali yok ishali de geçiyor gibi gözüküyordu dün ve bugün devam ettiğini farkettim kuşumun ölmesini istemiyorum ne yapabilirim
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Üst Alt