Alper1842
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, iki hafta kadar önce bir sultan papağanı sahiplendim, aldığım petshop erkek ve 5 aylık olduğunu söyledi. İlk kez bir kuş besliyorum ve bu konu hakkında çok bilgi sahibi değilim. Cinsiyeti ve yaşı hakkında petshopun söyledikleri pek inandırıcı gelmedi o yüzden sizlere sormak istedim, sizce kuşumun cinsiyeti nedir ve tahmininizce kaç aylık veya kaç yaşındadır ? Bazen kumları kumluğundan dışarı atıyor, kuyruğunu yukarı kaldırıyor, çok nadir ötüyor, kafasını yukarı aşağı sallıyor ve sürekli birşeyleri kemiriyor. Bunlar normal davranışlar mıdır ?
Kalamar kemiğini koyduğum gibi yarım saat içinde bitiriyor ardından yenisini koymalımıyım, birkaç gün bekleyip mi tekrar kemik koymalıyım, çok kalamar kemiği tüketmesi onun için zararlı olur mu ?
Bir kaç gün önce uçarken kafasını çarptı ve gözünün yan kısmı yaralandı ilk günkü kadar kötü değil iyileşiyor fakat hiçim rahat değil bir veterinere götürmeli miyim ? Kuşumun fotoğraflarını ekliyorum, yanıtlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 43120
Gözünün yan kısmı bu fotoğrafta gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43122
Bu fotoğrafta kuyruğunu yukarı kaldırıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43124
Ekli dosyayı görüntüle 43125
Ekli dosyayı görüntüle 43121
Kalamar kemiğini koyduğum gibi yarım saat içinde bitiriyor ardından yenisini koymalımıyım, birkaç gün bekleyip mi tekrar kemik koymalıyım, çok kalamar kemiği tüketmesi onun için zararlı olur mu ?
Bir kaç gün önce uçarken kafasını çarptı ve gözünün yan kısmı yaralandı ilk günkü kadar kötü değil iyileşiyor fakat hiçim rahat değil bir veterinere götürmeli miyim ? Kuşumun fotoğraflarını ekliyorum, yanıtlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 43120
Gözünün yan kısmı bu fotoğrafta gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43122
Bu fotoğrafta kuyruğunu yukarı kaldırıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43124
Ekli dosyayı görüntüle 43125
Ekli dosyayı görüntüle 43121