• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım Gözünü kapatıyor

Sbk

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Göz kapatması
Kuşuma bugün banyo yaptırmıştım. Banyodan sonra oldu sanırım gözünü açıyor sonra hemen kapatıyor ya da açıp açıp kapatıyor gözünü bana hafif kızarıklık var gibi geldi neden olmuş olabilir ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen bir şey olur diye çok korkuyorum iltihap falan mı kaptı ya da çok kötü bir durumda mı acaba ama daha öğlen yeni bu şekilde oldu daldarı yerken kapatıp açıyor genellikle ama tüylerini gagasıyla kaşırken kapatıyor

Sbk

Aktif Üye
Evet 1 damla şampuan kullanıyordum çevremde bakanlar hep o şekilde yapmamı söylemişti acaba ondan mı oldu pek bir bilgim yok nasıl yıkamam gerekiyor yardımcı olur musunuz gözü şuan düzeldi hafif suluydu sürekli kapatıyordu şimdi çok arada kısıp geri açıyor

Sbk

Aktif Üye
Gen
Banyo suyuna sabun falan kattınız mı
Kafa bölgesine değirmemek için dikkat ediyorum hep ama bu sefer biraz fazla hareket ettiği için gözüne kaçmış olabilir diye düşünüyorum

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuş elde yıkanmaz,şampuan ve türevleriyle ise hiç yıkanmaz.Banyoluk alın kendi kendine yıkanır zaten yıkanmazsa üstüne fısfıs sıkarsınız olur biter.Nasil ki insanların gözüne şampuan geldiği zaman yakar onlarda da öyle şampuandan olmuştur

Sbk

Aktif Üye
Kuş elde yıkanmaz,şampuan ve türevleriyle ise hiç yıkanmaz.Banyoluk alın kendi kendine yıkanır zaten yıkanmazsa üstüne fısfıs sıkarsınız olur biter.Nasil ki insanların gözüne şampuan geldiği zaman yakar onlarda da öyle şampuandan olmuştur
Tamamdır teşekkür ederim

Üst Alt