• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanım farklı ses çıkarıyor

Şans1

Aktif Üye
Herkese merhaba Şans isminde bir kuşum var 40 gündür benimle birkaç haftadır beni gördüğünde farklı bir ses çıkarıyor özellikle ağzıma doğru yapıyor o sesi bazen çok şiddetli bazen gayet sakin bir şekilde ben Şans falan dedikçe daha fazla yapıyor sanki sesimi bastırmaya çalışır gibi aşırı yüksek sesle o sesi yapıyor ben konuşunca da o sesi yapıyor yani anlayamadım sebebini ben yıllardır muhabbet kuşu besliyordum ilk defa sultan papağanı besleyince onların ne kadar farklı olduğunu gördüm çok farklı ses çıkarıyorlar ve ben çözemiyorum 🙃😅
Lütfen yardımcı olunnn
Şiddetli ve sakin halini de paylaşacağım

Watch unnamed | Streamable

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bu yavru sizden mama istiyor aç.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Onu bende düşünmüştüm ama yem yemeyen birisi değil gayet güzel yiyor ve beni her gördüğünde böyle yapıyor her an aç olamaz değil mi
Her an değil de çoğu an aç olurlar yavrular az az sık sık yiyorlar diye biliyorum ondan dolayı 4 5 saatte bir elle besleme yapılıyor veya anne besliyor.

serapunal

Aktif Üye
Herkese merhaba Şans isminde bir kuşum var 40 gündür benimle birkaç haftadır beni gördüğünde farklı bir ses çıkarıyor özellikle ağzıma doğru yapıyor o sesi bazen çok şiddetli bazen gayet sakin bir şekilde ben Şans falan dedikçe daha fazla yapıyor sanki sesimi bastırmaya çalışır gibi aşırı yüksek sesle o sesi yapıyor ben konuşunca da o sesi yapıyor yani anlayamadım sebebini ben yıllardır muhabbet kuşu besliyordum ilk defa sultan papağanı besleyince onların ne kadar farklı olduğunu gördüm çok farklı ses çıkarıyorlar ve ben çözemiyorum 🙃😅
Lütfen yardımcı olunnn
Şiddetli ve sakin halini de paylaşacağım

Benim papaganımında ismi şans adaşlar sizinkiyle,benim şansımda sinirlenince çıkarıyor bu sesi ne hikmetse deli ediyorum ben onu bazen parmagımla delikuş oluyor bağırıyor bana bu şekilde😅😅😅🫠

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Elle besleme yavruların insan alışkanlığı 😊ilgi istiyorlar bu yüzden tokda olsalar yem dilenirler bence terbiye etmelisiniz yoksa obez olurlar 😅 şans çocukların şansı bol olsun hanenize de şans getirmesi dileğiyle 🥰

Üst Alt