• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan Papağanım Durgun

AliOsman

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
Versele Laga Multivit, Fertivit, Avis, Avidiar vs.
Öncelikle Merhaba;
Yaklaşık 1.5 Yıldır baktığım 2 yaşında ki Erkek Sultan Papağanım çok durgun ele omuza geliyor ısırma tıslama yok. Yemi beslenmesi, dışkısı normal fakat hiç ötmüyor. Yalnız olduğu için düzelir diye 2 hafta önce bir tane de dişi aldım birbirlerini temizliyorlar dişi ötüşü gayet iyi fakat erkek hiç tepki vermiyor. Vitamin takviyesi yem karışımı yapıyorum

Ekli dosyalar

Mert.

Eski Forumcu
Ailemize hosgeldiniz sadece. Erkek gin videosunu kuyruk görerek video cekermisiniz ve dışkı fotorafi atarmisin bakalım

Mert.

Eski Forumcu
Kusta sinirsel bir problemde var. Kuyruk sekmesi göremedim kusta. Hava akımına maruz kaldimi kuş dışkıda problem var kuş ac probiyotik multivitamin kullaniyormusunuz kullanmıyorsanız öneririm enrobac probiyotik gervit multivitamin mamaisten tehmin edebilirisniz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kanatlarını hep öyle titretiyor muydu yoksa yeni mi başladı?

AliOsman

Yeni Üye
Kusta sinirsel bir problemde var. Kuyruk sekmesi göremedim kusta. Hava akımına maruz kaldimi kuş dışkıda problem var kuş ac probiyotik multivitamin kullaniyormusunuz kullanmıyorsanız öneririm enrobac probiyotik gervit multivitamin mamaisten tehmin edebilirisniz
Hava akımına maruz kalmadı Probiyotik ve Multivitamin kullanıyorum hep böyle çok durgun hiç hareket etmiyor ötüşü çok nadir

Mert.

Eski Forumcu
Hocalarimiz baksın ozaman ben çözemedim çünkü

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı çok sağlıklı gelmedi bana. Ama kanat titretmesi de normal değil. Hocalarımız müsait olduklarında dönüş sağlarlar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İki sebep olabilir
1-Nurolojik sinirsel tık gibi düşünün kas atması deriz
2- Verilen katkı ve vitaminlerin etkisi dozajı çok verince de bu tür durumlar gözlemlenir
Bence kanatlı uzmanın muayenesinden geçmesi gerekir

Üst Alt