O Oguzhanamasyali Yeni Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Perşembe saat 19:53'de #1 Sultan papağanım ishal olmuştu aspurlu yem ve antibiyotik tedavisi sonucunda şuan dışkısı bu şekilde sarımsı biraz garip geldi düşünceniz nedir acaba
Sultan papağanım ishal olmuştu aspurlu yem ve antibiyotik tedavisi sonucunda şuan dışkısı bu şekilde sarımsı biraz garip geldi düşünceniz nedir acaba
O Oguzhanamasyali Yeni Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Perşembe saat 20:18'de #2 Tekrar bu şekilde dışkıladı
EzgiA Tutkulu Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 721 Tepkime puanı 1,180 Puanları 93 Perşembe saat 20:20'de #3 Merhaba Geçmiş Olsun. Antibiyotik Sonrasi Probiyotik Verdiniz mi ?
O Oguzhanamasyali Yeni Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Perşembe saat 20:24'de #4 EzgiA' Alıntı: Merhaba Geçmiş Olsun. Antibiyotik Sonrasi Probiyotik Verdiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba teşekkür ederim,antibiyotik 2 gündür veriyorum probiyotik vermedim daha
EzgiA' Alıntı: Merhaba Geçmiş Olsun. Antibiyotik Sonrasi Probiyotik Verdiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba teşekkür ederim,antibiyotik 2 gündür veriyorum probiyotik vermedim daha
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,657 Tepkime puanı 5,696 Puanları 113 Perşembe saat 20:28'de #5 Oguzhanamasyali' Alıntı: Merhaba teşekkür ederim,antibiyotik 2 gündür veriyorum probiyotik vermedim daha Genişletmek için tıkla ... Antibiyotik dışkıda değişimlere sebebiyet verebilir o nedenle korkmayın, antibiyotiği kanatlı uzmanı mı verdi, hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz
Oguzhanamasyali' Alıntı: Merhaba teşekkür ederim,antibiyotik 2 gündür veriyorum probiyotik vermedim daha Genişletmek için tıkla ... Antibiyotik dışkıda değişimlere sebebiyet verebilir o nedenle korkmayın, antibiyotiği kanatlı uzmanı mı verdi, hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz
O Oguzhanamasyali Yeni Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Perşembe saat 20:38'de #6 Burçak A.' Alıntı: Antibiyotik dışkıda değişimlere sebebiyet verebilir o nedenle korkmayın, antibiyotiği kanatlı uzmanı mı verdi, hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Evet veteriner verdi megatril çözelti
Burçak A.' Alıntı: Antibiyotik dışkıda değişimlere sebebiyet verebilir o nedenle korkmayın, antibiyotiği kanatlı uzmanı mı verdi, hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Evet veteriner verdi megatril çözelti