• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan Papağanım Dili şiş ve grip gibi

Jeany

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Dilini bir şeye sürdüğünde çekiyor
Burun delikleri kırmızı
Sürekli uyuyor
Halsiz
Hastalık Belirti Tarihi
12 Ara 2021
Kullanılan İlaç
Yok
Sultan papağan dün ben odaya geldiğimde gagasında çok ufak bir kan izi vardı ve halsizdi gagasının dışında hiç bir kırılma belirtisi yok burun delikleri kırmızı ve grip gibi dün bütün gün uyudu sevdiği hiç birşeyi yemedi sadece bazen koşarak kafesinde ki yemi yedi ama dilini bir seylere surtemedi zorla sürttü çekti hemen bugünde bütün gün uyudu ve grip gibi davrandı görünürde bir şey yok grip belirtileri gösteriyor ama Dili şiş sanki ne verdiysem yumurta çok sever onu bile reddetti çok nadir yedi çok az veya sürdü hemen çekti,kuşuna nolmuş olabilir nolur yardım edin

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Evinizde kaktüs gibi bir bitki ya da dilini yaralayabilicek bir şey var mı? Örneğin gül ya da ne bileyim keskin uçlu bir şey vs.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Evinizde kaktüs gibi bir bitki ya da dilini yaralayabilicek bir şey var mı? Örneğin gül ya da ne bileyim keskin uçlu bir şey vs.
Şimdi tekrar baktım bazı kaktüs türleri ve ev bitkileri kuşlar ve insanlar için zehirli olabiliyor. Eğer bu tarz bir bitki vs. yediyse ilk büyük ihtimalle temas ettiği yerde etki etmiş olabilir. Önemli bir konu çünkü maalesef öldürücü olabiliyor. Aynı zamanda çok hızlı etki ediyor.

Jeany

Yeni Üye
malesef öyle bir şey olucağını sanmıyorum,odamda kaktüs bulundurmuyorum
Ayriyetten kuşum şuan uyuyor ama normal bir şekilde dışkısında herhangi bir değişiklik yok takibini yapıyorum

Jeany

Yeni Üye
yem yiyor Allah'a şükür ama yumurta gibi diğer şeyleri yemiyor kafese tırmanırken dilini çok azıcık deydiriyor,mümkün olduğunca değdirmiyor