• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım dal darısı yemiyor

Sultan papağanıma üç farklı markadan dal darsı aldım hiçbirini yemedi siteden bir uzmanın önerisiyle kızıl darı aldım onu da yemedi yeşillik de asla yemiyor biz sofradayken koşarak gelip ekmeğe saldırıyor vermezsek ısırıyor 😂 bide fındık ve ceviz çok seviyor vitaminsiz kalsın istemiyorum haftada iki kez suyuna biotin koyuyorum iki kez de b vitamini koyuyorum 2 gün de sade su içiriyorum yanlış yaptıgım şeyler var mı yada tavsiye edeceğiniz vitaminler yavrum hep iyi olsun istiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sultan papağanıma üç farklı markadan dal darsı aldım hiçbirini yemedi siteden bir uzmanın önerisiyle kızıl darı aldım onu da yemedi yeşillik de asla yemiyor biz sofradayken koşarak gelip ekmeğe saldırıyor vermezsek ısırıyor 😂 bide fındık ve ceviz çok seviyor vitaminsiz kalsın istemiyorum haftada iki kez suyuna biotin koyuyorum iki kez de b vitamini koyuyorum 2 gün de sade su içiriyorum yanlış yaptıgım şeyler var mı yada tavsiye edeceğiniz vitaminler yavrum hep iyi olsun istiyorum
Merhaba 😊
Entrobac : probiyotik
Gervit-w :multivitamin
BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
Zeolit tozu : bakteriyi öldürür sistemden atar(kursak, sindirim ve bağırsak)

Ekmek mayalıdır kursak mantarı yapar Vermeyin!!!
İnsan gıdaları yasak!!!
Sebze ve meyveler verilebilir( elma çekirdeği öldürür😔vermeyin!!!)
Kuruyemiş fındık ceviz haftada 1 defa az az
Marul salatalık ishal yapar çogu zarar
Yulaf verin tohumlar verin
Havuç, muz 👍
KIZIL darı çok sever alıştırın😊👍🥰

Demet hanım daha önce sizinle başka bir konudan dolayı konuşmuştuk biotini o nedenle aldım yeni kullanmaya başladık. kızıl darıyı agzına bile sürmedi ekmeği de siz söyledikten sonra tamamen kestim diğer tavsiyelerinize de uyucam muhakkak teşekkürler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet hanım daha önce sizinle başka bir konudan dolayı konuşmuştuk biotini o nedenle aldım yeni kullanmaya başladık. kızıl darıyı agzına bile sürmedi ekmeği de siz söyledikten sonra tamamen kestim diğer tavsiyelerinize de uyucam muhakkak teşekkürler
Rica ederim şifa olsun inşallah 😊🤲