• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım çok uyuşuk

legalizeitpls

Yeni Üye
Merhabalar sultan papağanım kendi isteğiyle kafesinden çıkmıyor hep ben elimle çıkartıyorum yemesinde içmesinde bir problem yok bütün günü tünekte geçiriyor birde tüneğe oturuyor oturan bir sultan papağanı hiç görmemiştim. Dişi olmasından dolayı mı bu böyle acaba biraz hareketlenip dilediği gibi uçup gezmesini istiyorum yapabileceğim bir şey var mı?

Ekli dosyalar

mortsvivants

Müdavim
tipe bak :) hep böyle mi oturuyor? dışkıları nasıl atabilir misiniz? takviye kullanıyor musunuz?

legalizeitpls

Yeni Üye
tipe bak :) hep böyle mi oturuyor? dışkıları nasıl atabilir misiniz? takviye kullanıyor musunuz?
Şuan yanına yeni bir muhabbet kuşu aldık onu rahatsız etmemek için atamıyorum dışkısını ama normal olması gerektiği gibi evet genelde böyle oturuyor zorunda kalmadıkça uçmuyor ama yabani değil ele kendi rızasıyla gelmiyor ama ben alıyorum alıncada duruyor elde kendini sevdirmeyi çok seviyor dediğim gibi sadece uyuşukluk var

mortsvivants

Müdavim
Şuan yanına yeni bir muhabbet kuşu aldık onu rahatsız etmemek için atamıyorum dışkısını ama normal olması gerektiği gibi evet genelde böyle oturuyor zorunda kalmadıkça uçmuyor ama yabani değil ele kendi rızasıyla gelmiyor ama ben alıyorum alıncada duruyor elde kendini sevdirmeyi çok seviyor dediğim gibi sadece uyuşukluk var
Takviye kullanıyor musunuz?
Gerekli vitamini almadıklarında uyuşukluk görülebilir. Aşağıya bıraktığım takviyeleri kullanmanız gerekiyor. Ek olarak var mı göremedim ama kafeste kalsiyum amaçlı kalamar kemiği de bulunmalı.

mortsvivants

Müdavim
Muhabbet kuşunuz ile aynı kafeste mi bulunuyorlar?

legalizeitpls

Yeni Üye
Takviye kullanıyor musunuz?
Gerekli vitamini almadıklarında uyuşukluk görülebilir. Aşağıya bıraktığım takviyeleri kullanmanız gerekiyor. Ek olarak var mı göremedim ama kafeste kalsiyum amaçlı kalamar kemiği de bulunmalı.

Vitamini var , kalamar kemiği var , kuş kumu var hepsini kullanıyoruz evet şuan aynı kafesteler başka biraz korktu yeni gelen kuştan ama şuan bir problem yok uslu uslu duruyorlar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı resmini atabilir misiniz? Popoda şişlik var mı

Üst Alt