S Sultancı Yeni Üye Katılım 18 Kas 2024 Mesajlar 14 Tepkime puanı 2 Puanları 3 26 May 2025 #1 Sultan papağanlarım yaklaşık 3 hafta önce çiftleşirken gördüm 3 4 defa yuvalık aldım en geniş en rahat olanından fakat yumurtlamadı ve içine girmiyor
Sultan papağanlarım yaklaşık 3 hafta önce çiftleşirken gördüm 3 4 defa yuvalık aldım en geniş en rahat olanından fakat yumurtlamadı ve içine girmiyor
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 19,588 Tepkime puanı 23,769 Puanları 113 26 May 2025 #2 Sultancı' Alıntı: Sultan papağanlarım yaklaşık 3 hafta önce çiftleşirken gördüm 3 4 defa yuvalık aldım en geniş en rahat olanından fakat yumurtlamadı ve içine girmiyor Genişletmek için tıkla ... Merhaba dişinin fotoğrafını ve streamable.com üzerinden kısa bir videosunu paylaşır mısınız
Sultancı' Alıntı: Sultan papağanlarım yaklaşık 3 hafta önce çiftleşirken gördüm 3 4 defa yuvalık aldım en geniş en rahat olanından fakat yumurtlamadı ve içine girmiyor Genişletmek için tıkla ... Merhaba dişinin fotoğrafını ve streamable.com üzerinden kısa bir videosunu paylaşır mısınız