• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganim beni gormeyince strese giriyor

Elenora

Aktif Üye
Merhaba papaganim bana cok bagli evde oldugum zaman yanimdan asla ayirmiyorum ama uni hazirlik oldugum icin de ders calismam lazim annemler ilgilensin diye onlarin yanina goturuyorum agliyormus gibi sesler cikarip tuylerini yoluyor .kendisine kimsenin dokunmasina izin vermiyor beni istiyor sadece ve cok uzgun sesler cikariyor . Bir haftaligina sehir disina gitmek zorundayim psikolojik olarak hasta olur mu ? oneriniz var mi ne yapabilirim ? Hastalanmayacagini bilsem yanimda gezdiricem artik o derece bagimli bana

burakdalbudak

Paylaşımcı
Bende aynı durumdayım tüylerini yolmuyor fakat işe gittiğim zaman gittiğim saatten itibaren geldiğim saate kadar hiç durmadan bağırıyor ve benden başkasına gitmiyor asla çözümü büyük ihtimalle eş almak olucak başka türlü yolunu bulamıyorum.

Elenora

Aktif Üye
Sehit disindan dondum bugun kilo vermis, tuy birakmamis kendinde napicam bilemedim es alinca da benden uzaklasir diye korkuyorum acikcasi ama mecbur alicaz artik

Üst Alt