• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

TahminEt Sultan Papağanım Benden korkuyor

Arda1616

Yeni Üye
merhabalar albino bir sultan papağanım var kendisini hiç sevdirmiyor bazen bilgisayarımın başında otururken ufak ufak kendisine dokunup sevebiliyorum kafesinden almaya çalışırken benden korkuyor yani elime zorla geliyor cinsiyeti hakkında bir bilgim yok kuşun üreticisi bana erkek demişti ufak bir stres geçirdi fakat ortamına alıştıEkli dosyayı görüntüle 92249

teks_winrer

Paylaşımcı
merhabalar albino bir sultan papağanım var kendisini hiç sevdirmiyor bazen bilgisayarımın başında otururken ufak ufak kendisine dokunup sevebiliyorum kafesinden almaya çalışırken benden korkuyor yani elime zorla geliyor cinsiyeti hakkında bir bilgim yok kuşun üreticisi bana erkek demişti ufak bir stres geçirdi fakat ortamına alıştıEkli dosyayı görüntüle 92249
Kuş ne kadar vakittir sizinle beraber?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elinize zorla alıyorsanız güven problemi daha da artar yavaş yavaş kafes içi Eğitim vermelisiniz 🙏

Arda1616

Yeni Üye
kafes içinde ne yapmalıyım tam olarak? bide pigment eksikliği yüzünden gözünde görme kaybı oluyor sanırım. bundan dolayı eğitim zorlaşırmı?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
kafes içinde ne yapmalıyım tam olarak? bide pigment eksikliği yüzünden gözünde görme kaybı oluyor sanırım. bundan dolayı eğitim zorlaşırmı?
Hayır gözlerde körlük olmaz, daha çok yeni yavaş yavaş alışacaktır size, her gün kafes içinde 15 dakika elinizi sabit bekletin elinizi tanısın alıştıktan sonra elinizle daldarı yedirebilirsiniz ☺ Eğitimin temelinde güven var 🌸

Arda1616

Yeni Üye
pekiya size birşey soracağım kuşum uçarken ve uçtuğu yere kondukdan sonra aynı sesi çıkarıyor fakat yanında kuş sesi falan açtığımda ıslık öttürdüğümde melodik ses çıkarmaya çalışıyor cinsiyeti bellimidir acaba? üretici erkek dedi fakat ben dişi olduğunu düşündüm

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
pekiya size birşey soracağım kuşum uçarken ve uçtuğu yere kondukdan sonra aynı sesi çıkarıyor fakat yanında kuş sesi falan açtığımda ıslık öttürdüğümde melodik ses çıkarmaya çalışıyor cinsiyeti bellimidir acaba? üretici erkek dedi fakat ben dişi olduğunu düşündüm
Daha yavru duruyor 4,5-5 aylıkken tam melodik ötüşü olur ☺