• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan Papağanım bazen garip bir ses çıkarıyor

oguzkaan

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Kuşumuz 2 aylık. Normalde kafeste ses çıkarmıyor sadece eldeyken yüze yaklaştığında veya göğüse konduğunda değişik bir ses çıkarıyor bozuk radyo frekansı gibi bir ses çıkarıyor devamlı. Videoda dinleyebilirsiniz. Korkuyor mu diye düşündük fakat elden hiç kaçmıyor hatta kafeste durmayı sevmiyor çıkartasıya kadar susmuyor, uzaklaştırınca tekrar üzerimize geliyor severken kaçmıyor gaga atmıyor kafasını falan sevdiriyor. Bu sesi neden çıkarıyor olabilir sizce ?

Menadora

Yeni Üye
Ben uzmanı değilim tabiki ama benim sultan papağanım da yavruyken bu sesleri çıkarıyordu, anneleri besleme yaparkende aynı sesleri çıkarıyorlar normal diye biliyorum☺

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba arkadaşlar. Kuşumuz 2 aylık. Normalde kafeste ses çıkarmıyor sadece eldeyken yüze yaklaştığında veya göğüse konduğunda değişik bir ses çıkarıyor bozuk radyo frekansı gibi bir ses çıkarıyor devamlı. Videoda dinleyebilirsiniz. Korkuyor mu diye düşündük fakat elden hiç kaçmıyor hatta kafeste durmayı sevmiyor çıkartasıya kadar susmuyor, uzaklaştırınca tekrar üzerimize geliyor severken kaçmıyor gaga atmıyor kafasını falan sevdiriyor. Bu sesi neden çıkarıyor olabilir sizce ?

Sevmenizi istiyor ya da yemek :D.

Üst Alt