• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Sultan papağanı

taki06

Aktif Üye
Merhabalar ele alışık 6-7 aylık erkek sultan papaganım var konuşuyor bizede çok düşkün yanına eş almak istiyorum ama eş alınca bize olan ilgisi azalırmı ele gelmez mi artık bilemiyorum tereddüdlerim var bi yandanda eş almak gerekli diye biliyorum ne yapmalıyım bilgisi olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhabalar ele alışık 6-7 aylık erkek sultan papaganım var konuşuyor bizede çok düşkün yanına eş almak istiyorum ama eş alınca bize olan ilgisi azalırmı ele gelmez mi artık bilemiyorum tereddüdlerim var bi yandanda eş almak gerekli diye biliyorum ne yapmalıyım bilgisi olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler
Merhaba size olan ilgisinde azalma olur. Eş almak zorunda değilsiniz şuan. Yeteri kadar ilgi ve sevginizi veriyorsanız almayabilirsiniz

gürsel2

Yeni Üye
Erkek sultan papağanları eşe bağlanmayı sever. Hayatına bir dişi girdiğinde, ilgisinin bir kısmını doğal olarak ona yöneltir. Onunla vakit geçirmek, yanında olmak ister. Bu durumda sana olan ilgisi tamamen kaybolmaz. Sadece eskisi kadar sürekli sana odaklı olmayabilir.

taki06

Aktif Üye
Merhaba size olan ilgisinde azalma olur. Eş almak zorunda değilsiniz şuan. Yeteri kadar ilgi ve sevginizi veriyorsanız almayabilirsiniz
Evde olduğum zamanlar ilgileniyorum ama çalıştığım zamanlarda yanlız kalıyor

taki06

Aktif Üye
Erkek sultan papağanları eşe bağlanmayı sever. Hayatına bir dişi girdiğinde, ilgisinin bir kısmını doğal olarak ona yöneltir. Onunla vakit geçirmek, yanında olmak ister. Bu durumda sana olan ilgisi tamamen kaybolmaz. Sadece eskisi kadar sürekli sana odaklı olmayabilir.
Teşekkür ederim zaten çalıştığım zamanlar evde yanlız kalıyor günün yarısında eş almam daha doğru olacak galiba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba eşi ile de sizinle de ilgilenir, kur yaparken şarkılar söyler, endişe etmeyin lütfen 😊 ayrıca yalnız kalmasın sultanlar çok sosyal canlılardır

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sultanlarda ilgi ve konuşmasında azalma diğer türlere göre pek olmuyor. Ama illaki kendi türü ağır basar.

taki06

Aktif Üye
Merhaba eşi ile de sizinle de ilgilenir, kur yaparken şarkılar söyler, endişe etmeyin lütfen 😊 ayrıca yalnız kalmasın sultanlar çok sosyal canlılardır
Evet yanına bir eş almayı düşünüyorum ama bazen birbirleriyle anlaşamayanlarda oluyormuş biraz ondan endişe ediyorum

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Evet yanına bir eş almayı düşünüyorum ama bazen birbirleriyle anlaşamayanlarda oluyormuş biraz ondan endişe ediyorum
Eş alınca lütfen karantina uygulayın 10 gün boyunca yeni gelen kuşun dışkısını solunumunu uçuşunu yem yiyişini kontrol edin eski kuşunuza hastalık bulaşmasın

Üst Alt