• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganı yumurtlama

şeker19

Yeni Üye
Dişi sultan papağanım çiftleşeli neredeyse 11 gun oldu bu gün kanatları yanlara çok düstu agrisi oldugu çok belli yuruyemiyor bile atlini kontrol ettim şislik var ama sabahtan beri hala yumurtlamadı normal mi bu surec birkac gun surermi

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dişi sultan papağanım çiftleşeli neredeyse 11 gun oldu bu gün kanatları yanlara çok düstu agrisi oldugu çok belli yuruyemiyor bile atlini kontrol ettim şislik var ama sabahtan beri hala yumurtlamadı normal mi bu surec birkac gun surermi
Videosu varsa streamble.com üzerinden atabilir misiniz

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kalamar kemiği kafeste var mı? Var ise dişi kemiriyor mu? Popo kısmını elinizle kontrol eder misiniz elinize sert veya yumuşak kitle geliyor mu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba gece veya yarın yumurta gelir Allah ın izniyle, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun