1907.FB Aktif Üye Katılım 29 Tem 2024 Mesajlar 93 Tepkime puanı 29 Puanları 18 31 Eki 2025 #1 Arkadaşlar bir çift sultan papağanım yaklaşık 5-6 gündür çiftleşme oluyor dişinin kuyruğu indi iyice çok büyük dışkı yapmaya başladı ama biraz halsiz görüyorum ne yapmam lazım.
Arkadaşlar bir çift sultan papağanım yaklaşık 5-6 gündür çiftleşme oluyor dişinin kuyruğu indi iyice çok büyük dışkı yapmaya başladı ama biraz halsiz görüyorum ne yapmam lazım.
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 22,455 Tepkime puanı 21,504 Puanları 113 31 Eki 2025 #2 Kuşunuzun yandan kuyruk gözükecek şekilde videosunu atabilir misiniz Muhtemelen yumurtası var
1907.FB Aktif Üye Katılım 29 Tem 2024 Mesajlar 93 Tepkime puanı 29 Puanları 18 31 Eki 2025 #3 Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzun yandan kuyruk gözükecek şekilde videosunu atabilir misiniz Muhtemelen yumurtası var Genişletmek için tıkla ... Şuan uyuyor efendim rahatsız etmek istemiyorum sabah fotoğraf çekip atabilirim
Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzun yandan kuyruk gözükecek şekilde videosunu atabilir misiniz Muhtemelen yumurtası var Genişletmek için tıkla ... Şuan uyuyor efendim rahatsız etmek istemiyorum sabah fotoğraf çekip atabilirim
1907.FB Aktif Üye Katılım 29 Tem 2024 Mesajlar 93 Tepkime puanı 29 Puanları 18 31 Eki 2025 #4 Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzun yandan kuyruk gözükecek şekilde videosunu atabilir misiniz Muhtemelen yumurtası var Genişletmek için tıkla ... Birde kalamar kemiğini çok tüketti şuan 2 gündür vermiyorum yumurta kabuğu çok kalın oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.
Burçak A.' Alıntı: Kuşunuzun yandan kuyruk gözükecek şekilde videosunu atabilir misiniz Muhtemelen yumurtası var Genişletmek için tıkla ... Birde kalamar kemiğini çok tüketti şuan 2 gündür vermiyorum yumurta kabuğu çok kalın oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 23,909 Tepkime puanı 29,561 Puanları 113 31 Eki 2025 #5 1907.FB' Alıntı: Birde kalamar kemiğini çok tüketti şuan 2 gündür vermiyorum yumurta kabuğu çok kalın oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Merhaba gebe büyük ihtimalle, Calsiyum eksiltmeyin yesin sıkıntı olmaz Bugün yarın gelir
1907.FB' Alıntı: Birde kalamar kemiğini çok tüketti şuan 2 gündür vermiyorum yumurta kabuğu çok kalın oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Merhaba gebe büyük ihtimalle, Calsiyum eksiltmeyin yesin sıkıntı olmaz Bugün yarın gelir
1907.FB Aktif Üye Katılım 29 Tem 2024 Mesajlar 93 Tepkime puanı 29 Puanları 18 31 Eki 2025 #6 Demet bükay' Alıntı: Merhaba gebe büyük ihtimalle, Calsiyum eksiltmeyin yesin sıkıntı olmaz Bugün yarın gelir Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sağolun
Demet bükay' Alıntı: Merhaba gebe büyük ihtimalle, Calsiyum eksiltmeyin yesin sıkıntı olmaz Bugün yarın gelir Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sağolun
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 23,909 Tepkime puanı 29,561 Puanları 113 31 Eki 2025 #7 1907.FB' Alıntı: Çok teşekkür ederim sağolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 22,455 Tepkime puanı 21,504 Puanları 113 31 Eki 2025 #8 1907.FB' Alıntı: Birde kalamar kemiğini çok tüketti şuan 2 gündür vermiyorum yumurta kabuğu çok kalın oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Kafesinde hep dursun, yumurta kalsiyum demektir verebilirsiniz
1907.FB' Alıntı: Birde kalamar kemiğini çok tüketti şuan 2 gündür vermiyorum yumurta kabuğu çok kalın oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. Genişletmek için tıkla ... Kafesinde hep dursun, yumurta kalsiyum demektir verebilirsiniz