• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Sultan Papağanı Yumurtaya Yatmıyor

İlker67

Yeni Üye
Herkese merhaba 14-16-18 kasım tarihlerinde kuşlarım 3 adet yumurta yaptı büyük ihtimalle 20 kasımda da 1 yumurta yapar genelde 4 adet yumurta yapıyor. Benim sorunum kuşlarım yumurtalara yatmıyor ne zaman görsem dışarıdalar agustos ve eylül aylarında da 4 er adet yumurta yapmışlardı hiç yavru alamadım kuşları ilk aldığımda yumurta vardı altlarında o zaman o yumurtalar çıkmıştı ondan sonra bir türlü yavru alamadım.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhaba 14-16-18 kasım tarihlerinde kuşlarım 3 adet yumurta yaptı büyük ihtimalle 20 kasımda da 1 yumurta yapar genelde 4 adet yumurta yapıyor. Benim sorunum kuşlarım yumurtalara yatmıyor ne zaman görsem dışarıdalar agustos ve eylül aylarında da 4 er adet yumurta yapmışlardı hiç yavru alamadım kuşları ilk aldığımda yumurta vardı altlarında o zaman o yumurtalar çıkmıştı ondan sonra bir türlü yavru alamadım.
Merhaba dışkı iyi değil idrar çok fazla renkli bağırsakta bakteri olasılığı çok yüksek
Yumurtaya topluca atabilirler, bazı kuşlar bu şekilde kuluçka yapar
Elinizde probiyotik varsa 3 gün üst üste verin lütfen

İlker67

Yeni Üye
Merhaba dışkı iyi değil idrar çok fazla renkli bağırsakta bakteri olasılığı çok yüksek
Yumurtaya topluca atabilirler, bazı kuşlar bu şekilde kuluçka yapar
Elinizde probiyotik varsa 3 gün üst üste verin lütfen
Küçük bir ilçede yaşıyorum burda tek bir adet petshop var orda da yemden başka birşey yok elimde probiyotik yok malesef alternatif olarak ne gibi yiyecekler verebilirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Küçük bir ilçede yaşıyorum burda tek bir adet petshop var orda da yemden başka birşey yok elimde probiyotik yok malesef alternatif olarak ne gibi yiyecekler verebilirim
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Bakteri alternatif ile düzelmez😔
Yulaf doğal probiyotiktir verebilirsiniz, daldarı aspur çok severler
Sebze salatası yapın
Bütçeniz uygunsa
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir

♦Zeolit tozu kullanmalısınız kuşlar için
Kursak sindirim bağırsak bakterilerin in oluşumunu engeller, bağırsak florasını düzenler
Mamaist.com dan Bölünmüş olarak temin edin
Watsap hattından Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz yardımcı olur
Geçmiş olsun

Ekli dosyalar

Üst Alt