• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı yumurtası boş mu

Merhabalar benim dişi sultanım var ona eş getirdik 1 hafta falan aynı kafeste kaldılar ama sonra erkek dişiyi dövmeye başladı biz de ayırdık kuşları . Ayırdıktan sonra 1 yumurta aldık ama kafese yumurtladi ve çatladı yumurta 2 gün sonra yuvaliga yumurtladi ve kuluçkaya başladı yaklasmamiza izin vermiyor 2 gün sonra 1 yumurta daha geldi benim sorum bu yumurtalar boş mu acaba çünkü bütün yumurtalar erkek yokken geldi ama

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Herhangi bir çiftleşme oldu mu

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Beraber kaldıkları bir hafta içinde çiftleşme oldu mu? Ve bu bir hafta nezamandı. Çiftleşmeden on onbeş gün sonra yumurta gelir. Mesala beraber kaldıkları süre geçen haftaysa dolu olacağını sanmıyorum. Yada geldiği yerde bir eşi yoksa yine boş olma ihtimali yüksektir.

Kimse ciftlestiklerini görmemiş bu bir hafta da yumurta geldikten önceki 9 günü kapsıyor yani 1 hafta beraber diler ayırdık kuşları 2 gün sonra yumurta gelmeye başladı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O zaman kızgınlık yumurtaları, boşuna yatmasın alın altından 🙏

Bakamiyoruz vallahi ayrıca bu kuş diskilamiyor yuvada diskilamiyor hiç kafeste de dışarı çıkıp diskilamak için ötüyor çıkarıyoruz yere diski yapıyor koskocaman neden biriktiriyor böyle

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaha. Yuvayı Evi Gibi Gördüğü İçin Yapmaz. Temiz tutmak adina Bunu İçgüdüsel Olarak Yapar. Flas Tutun Bakın. 6. Günde Damarlanma Başlar. Siz 2 3 Gun daha Bekleyin Sonra Bakın Boşsa Alırsınız. Ben Kendimde Bekliyorum Şuan 😇🌸

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaha. Yuvayı Evi Gibi Gördüğü İçin Yapmaz. Temiz tutmak adina Bunu İçgüdüsel Olarak Yapar. Flas Tutun Bakın. 6. Günde Damarlanma Başlar. Siz 2 3 Gun daha Bekleyin Sonra Bakın Boşsa Alırsınız. Ben Kendimde Bekliyorum Şuan 😇🌸
Bir de torunun olursa şaşırmam bunca şeyden sonra canım 🌸🤣🤣🤣

Merhabalar Yumurtaları kontrol ettim hiçbirinde damarlanma yok 9 günlük yumurtada da 2 günlük yumurtada da ama hala yatmaya devam ediyor Yumurtaları alırsam psikolojisi bozulmaz mi kuşun ne yapsam ama kuş da çok yıpranıyor hep oturuyo az yiyo kafese dışkılamiyor

Üst Alt