• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanı yumurta

DOBİ

Yeni Üye
Merhabalar. Sultan papağanım 3 adet yumurta yaptı ilk yumurta tecrürbeleri olmadığı için 2 tanesini kırdılar. Kalan 1 yumurtada yaklaşık 2 buçuk haftadır kuluçadalar ancak bir gelişme yok bugün yumurtaya ışık altında baktık boş gibi daha fazla oturmasına diye yumurtayı almayı düşünüyoruz. Çektiğimiz fotoğrafı ekliyorum. Yumurtayı çıkartmalı mıyız?

Ekli dosyalar

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Merhabalar. Sultan papağanım 3 adet yumurta yaptı ilk yumurta tecrürbeleri olmadığı için 2 tanesini kırdılar. Kalan 1 yumurtada yaklaşık 2 buçuk haftadır kuluçadalar ancak bir gelişme yok bugün yumurtaya ışık altında baktık boş gibi daha fazla oturmasına diye yumurtayı almayı düşünüyoruz. Çektiğimiz fotoğrafı ekliyorum. Yumurtayı çıkartmalı mıyız?
Bana boş gibi geldi açıkçası.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Boşlar maalesef atın kuluçkayı da bitirin yorulmasınlar 🙏

Üst Alt