• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı yumurta müdahale acil destek

Volkan_66

Yeni Üye
23 Eylül ilk yumurta bugün 12 Ekim cik sesler geliyordu sabah 12 de akşam çıkar diye islak kağıtla nem yaptim ve biraz tirnakla catlatim akşam müdahale amaçlı soydum fakat tam olusmadini farketim hafiften Kanlıdı yavru hala yumurtada yasatma ihtimalim var mı acil destek20241012_192836.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Eğer tam grlişmemişse maalesef yaşamaz. Ama kan olmasından dolayı gelişmediğini düşündüyseniz kan olması normal. Ciklemeden sonra 24 saat geçip çıkmazsa müdahale etmeniz daha uygun. Ben şuan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Üzerindeki zarı alırsanız çıkması daha kolay olur.

Volkan_66

Yeni Üye
Eğer tam grlişmemişse maalesef yaşamaz. Ama kan olmasından dolayı gelişmediğini düşündüyseniz kan olması normal. Ciklemeden sonra 24 saat geçip çıkmazsa müdahale etmeniz daha uygun. Ben şuan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Üzerindeki zarı alırsanız çıkması daha kolay olur.

Volkan_66

Yeni Üye
Umut olarak Kuşların altina koydum az önce baktim nefes alip vermesini göriom ve gagasi açılıp kapanıyor forumda veya İnternete benzer durum hic görmedim yumurta yariya kadar soyuldu tamamen ayirmadim farkedince olusmadini

Volkan_66

Yeni Üye
Baktim tekrar sadece hafiften karni nefes veriyor gibi ama gagasi tepkisiz