• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papagani yolculuk

smblarer

Tutkulu
Merhaba bugün sultanımla tekrardan bir yolculuğa cikicam ama busefer yolculuk süresi çok fazla 17 20 saat arası bı yolculuk sorum da şu kaç saat susuzluğa dayanır ve sıcaktan etkilenirmi birde çok sarsıntı rahatsız edermi busefer cunku tutacak biri olmicak

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gündüz yolculuğu ise molalarda su verin mutlaka. Yolculuk her türlü strese sokar.

smblarer

Tutkulu
Herkese merhaba son dakka bı kararla komşuya bırakma kararı aldım onlariňda Sultan papağanı var 1 hafta sonra geri donecegim beni unutma gibi şeyler olurmu unuturmu beni

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Herkese merhaba son dakka bı kararla komşuya bırakma kararı aldım onlariňda Sultan papağanı var 1 hafta sonra geri donecegim beni unutma gibi şeyler olurmu unuturmu beni
İyi bir karar olmuş. Unutmaz merak etmeyin.

smblarer

Tutkulu
Herkese merhaba sultanıma sonunda kavuştum 1 haftanın aradan dışkıları kötüydü o kavuşma mutluluğuyla çekmeyi unuttum 3 gün üst üste probiyotik vereyimmi yada yeni diski yapmasini bekleyip atayimmi kötü bakmışlar gibi geldi guvenmistim halbuki kuşları var diye

smblarer

Tutkulu
Elime gelitor felan ama saldirganlasmis gibi bi tık buda normalmi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Elime gelitor felan ama saldirganlasmis gibi bi tık buda normalmi
Merhaba gözünüz aydın olsun inşallah 😊alışma süreci olacak, küslük olacak😊düzelir endişe etmeyin lütfen 😊
Entrobac probiyotik 3 gün üst üste verebilirsiniz 😊

smblarer

Tutkulu
Tekrardan merhaba kafesteyken bi anda kafes içinde uçmaya başladı korktu niye yapmış olabilir Watch unnamed | Streamable evde bitane büyük sinek var ondan dolayimi diye düşündüm ama orada göremedim