• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı yavrusunun poposu şişmiş

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Merhaba, henüz yavru olduğundan sindirim sistemi yavaş çalışıyor. Bu sebeple kursaktaki yemin taşlığa sunum da yavaş işliyor. Taşlıkta da henüz kum olmadığı için karnında şişlikler olabilir. Zamanla normale dönecektir. Fotoğraflarda bir problem göremedim, maşallah çok tatlı 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunun karnı normal sıkıntı yok ama 30 günlük yavru olduğuna emin miyiz. Henüz sarı tüyleri bile üzerinde çoktan tüylenmesi gerekirdi. Anaç yolması gibi bir durum gelmedi bana. Takviye kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız neler ve düzeniniz nasıl?

beratlimoni23

Yeni Üye
Yavrunun karnı normal sıkıntı yok ama 30 günlük yavru olduğuna emin miyiz. Henüz sarı tüyleri bile üzerinde çoktan tüylenmesi gerekirdi. Anaç yolması gibi bir durum gelmedi bana. Takviye kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız neler ve düzeniniz nasıl?
30 günlük takviye kullanmıyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
30 günlük takviye kullanmıyorum
Vitaminsizlikten tüy hastası olması ı istemiyorsanız düzenli olarak gerwit multivitamin ve BT amin Forte b vitamini takviyesi mutlaka kullanın.30 güne göre Gelişimi baya geride kalmış.