• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanı yavrusu yumurtadan çıktıktan sonra öldü

ahmetcan38

Yeni Üye
merhaba yaklaşık olarak 5-6 yıldır sultan papağanı besliyorum. bugün yavru yumurtadan çıktı canlıydı. fakat aradan 1-2 saat geçtikten sonra öldüğünü farkettim. stres vs oluşturabilecek durum yoktu. anne-baba dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sebebi ne olabilir ? vitaminlerini düzenli olarak veriyorum gervit röhnfield vs

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
merhaba yaklaşık olarak 5-6 yıldır sultan papağanı besliyorum. bugün yavru yumurtadan çıktı canlıydı. fakat aradan 1-2 saat geçtikten sonra öldüğünü farkettim. stres vs oluşturabilecek durum yoktu. anne-baba dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sebebi ne olabilir ? vitaminlerini düzenli olarak veriyorum gervit röhnfield vs
Merhaba başınız sağ olsun 🤲😔bebek hastaymış, iç organları zedeli, iç kanama olmuş, anaç ezmiş de olabilir,
Karın kenarları mor ve bağırsak patlak büyük ihtimalle çünkü dışkı zardan görünüyor

ahmetcan38

Yeni Üye
gözüm gibi bakıyorum nazar değdirdik yavrucağa sanırım. 4 yumurtadan sadece bu çıkmıştı , anne başka yumurta yumurtlayacağı için ilk 4 yumurtaya yatmadı . nasip değilmiş

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu arada göbek bağı enfeksiyon kapmış 😔🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
gözüm gibi bakıyorum nazar değdirdik yavrucağa sanırım. 4 yumurtadan sadece bu çıkmıştı , anne başka yumurta yumurtlayacağı için ilk 4 yumurtaya yatmadı . nasip değilmiş
Nasip değilmiş evet😊
Dinlenmeye alın sağlıklı beslensin ler 2-3 ay sonraya bırakın😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
2 kez 4 er tane yumurtladı 2 tanesini kırdı şuan altında 4 tane yeni yumurtası var
Anladım inşallah 2. turdur yoksa yorulup kırıyorlar yada besleniyorlar, sebze salatası yapın haftada 2-3 takviyesini verin, kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka olsun

Üst Alt