• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı yavrusu gelişmiyor

beratlimoni23

Yeni Üye
Yavrusu 18 günlük ve halen tüyleri 3 günlük haliyle aynıIMG_20240605_204137.jpg

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Merhaba, benim kuşlarımın yavruları da 16 günlükken bu şekildelerdi: IMG_5764.jpeg
Şu an 32 günlükler ve böyle görünüyorlar:IMG_6011.jpeg
Tam şu sıralarda çok hızlı gelişiyorlar. Günden güne değişimlerini gözle görebilirsiniz. Yalnız 18 günlük bir yavrunun normal şartlarda gözleri açılmış olması gerekir. Anne baba düzenli besledi mi? Vitamin takviyesi, mama takviyesi yapıyor musunuz? Başka yavrular da varsa ve bu yavru küçükse sıra gelmemiş olabilir bu da gelişimini yavaşlatır. Bir süre daha bekleyin gelişim olmazda elle besleme de bie opsiyon olabilir.

beratlimoni23

Yeni Üye
Açıldı geri kapandı ve kırmızı oldu orası şimdi terramychen merhem sürüyorum azcık açıldı bide nasıl sürebilirim
Merhaba, benim kuşlarımın yavruları da 16 günlükken bu şekildelerdi: Ekli dosyayı görüntüle 65357
Şu an 32 günlükler ve böyle görünüyorlar:Ekli dosyayı görüntüle 65358
Tam şu sıralarda çok hızlı gelişiyorlar. Günden güne değişimlerini gözle görebilirsiniz. Yalnız 18 günlük bir yavrunun normal şartlarda gözleri açılmış olması gerekir. Anne baba düzenli besledi mi? Vitamin takviyesi, mama takviyesi yapıyor musunuz? Başka yavrular da varsa ve bu yavru küçükse sıra gelmemiş olabilir bu da gelişimini yavaşlatır. Bir süre daha bekleyin gelişim olmazda elle besleme de bie opsiyon olabilir.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Açıldı geri kapandı ve kırmızı oldu orası şimdi terramychen merhem sürüyorum azcık açıldı bide nasıl sürebilirim
Bende de bir yavrunun gözü açıldıktan sonra kapandı, müdahale etmedim ve bir iki güne tekrar tamamen açıldı. Gerek olduğunu düşünmüyorum ama yine de gece yatmadan önce kulak çubuğu ile az miktarda sürebilirsiniz

Üst Alt