• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yakisikliguvenlik

Yeni Üye
Merhabalar sultan papağanımın cinsiyetini merak ediyorum alalı 2.5 ay civari oldu ama hala cinsiyetini bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Lutino ve 2,5 ay fotoğraf ile yorum çok zor. 5 ayına kadar melodik ötüş olmazsa dişidir diyebiliriz. Fotoğraflar çok net değil. Sırt ve kanatların dışında gördüğünüz yüzde koyu sarı ile desen var mı? Yoksa tamamen aynı renk mi? Açık koyu desenler varsa kesin dişidir.

Son düzenleme:

Doğacı

Eski Forumcu

yakisikliguvenlik

Yeni Üye
Göbeğinde beyaz renk ve sarı çizgi,benek benzeri sarılıklar var dişi olduğu buna bakılarak kesin anlaşılabiliyormu ona göre eş alcam

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Göbek değil sırt ve kanat üstünün net fotoğrafını atın. Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Video yakın çekim ve net olsun lütfen

yakisikliguvenlik

Yeni Üye
Video ne kadar anlaşılır bilmiyom ama telefonumun kamerası kötü olduğu için bu kadar çıkıyor anlanmıyacak kadar bulanık ise babam eve gelince onun telefonunda atmayı denerim bide ama umarim anlaşılır unnamed

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kuş henüz çok genç, erkek olsa bile 3 ayın altında melodik ötüş yapmaz. Sırtında da pearl deseni göremedim yüksek ihtimal dişi de diyemiyoruz. Kuşunuz beyaza yakın bir renkte olduğu için görselden cinsiyet tespiti çok doğru sonuç vermeyebilir. Bekleyip davranışlarına, ötüşüne bakmalısınız maalesef.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Video ne kadar anlaşılır bilmiyom ama telefonumun kamerası kötü olduğu için bu kadar çıkıyor anlanmıyacak kadar bulanık ise babam eve gelince onun telefonunda atmayı denerim bide ama umarim anlaşılır unnamed
Desen göremedim bende. Maalesef melodik ötmesini beklemelisiniz. Eğer erkekse bir iki haftaya melodiye başlar. Beş aya kadar melodi gelmezse dişi ihtimali yüksek ihtimal.

Üst Alt