• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Sultan Papağanı Yaş Cinsiyet

AlperenX3

Yeni Üye
Merhaba sultan papağanını dün bir ureticiden aldım. 4 aylık ve erkek diye aldım doğru mudur acaba? Babacik diyor ve öpücük atıyor erkek dedi ama henüz hiç konuşmadı belki de yeni geldiginden bilmiyorum. Sizce nedirIMG_20250323_133143.jpgIMG_20250323_133201.jpgIMG_20250323_133203.jpg

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Daha çok minik gibi geldi bana, siz takip edin 🌸

AlperenX3

Yeni Üye
Daha çok minik gibi geldi bana, siz takip edin 🌸
4 aylık olduğu doğrudur ozaman teşekkür ederim. Bir de bana bu kuşu pek onermediler hırçın saldırgan ve ısırıyor diye. Ben konuşuyor diye aldım eğitim versem alışır herhalde değil mi yavru sonuçta onerdiginiz birşey var mi. Baya korkuyor elimi uzatinca kafeste kaçışıyor. Ele alınca da baya isiriyor

zeysssbird

Tutkulu
4 aylık olduğu doğrudur ozaman teşekkür ederim. Bir de bana bu kuşu pek onermediler hırçın saldırgan ve ısırıyor diye. Ben konuşuyor diye aldım eğitim versem alışır herhalde değil mi yavru sonuçta onerdiginiz birşey var mi. Baya korkuyor elimi uzatinca kafeste kaçışıyor. Ele alınca da baya isiriyor
Avcunuza almayin ilk once kafes ici egitimi ile başlayın. Hergün düzenli olarak yapın sevdiği şeyler uzatın

AlperenX3

Yeni Üye
Bu kuşun daha büyük olma ihtimali var mı ayaklarında pullar var yaşını alan kuslarda oluyor diye duymuştum. Konuşmuyor melodik de ötmüyor galiba dişi kandırılmışım yaşından da emin olamadim oyuzden 4 aylikmi dir bu. Çok hareketli sevimli ama çok da yabani tisliyor ısırıyor ceviz uzatiyorum 15 dakika bekletiyorum yaklaşsmiyor kaçıyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu kuşun daha büyük olma ihtimali var mı ayaklarında pullar var yaşını alan kuslarda oluyor diye duymuştum. Konuşmuyor melodik de ötmüyor galiba dişi kandırılmışım yaşından da emin olamadim oyuzden 4 aylikmi dir bu. Çok hareketli sevimli ama çok da yabani tisliyor ısırıyor ceviz uzatiyorum 15 dakika bekletiyorum yaklaşsmiyor kaçıyor
Ayı doğru ama dişi olabilir 🙏

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Merhaba, yeni kuşunuz hayırlı olsun. Sırttan bir fotoğrafını görebilir miyiz?

Üst Alt