• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağani uçamıyor

ArdaT

Yeni Üye
Papağanım tüye valan girdiğini sandım ayırdım satıyım desim uzaması direk yere çakıldı dedim birşey olmaz Bayadır uçmuyor ondandır dedim sonra hayvanın kanadına baktım sanki tüyler yolunmuş valan anlamadım ilaç verdim bu tüyler nasılsın geri çıkar yada orda yaramı var anlayamadım elime çok alamıyom gagasi eldiveni delip geçiyor

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba, geçmiş olsun önerim olarak BT amin Forte takviyesi öneririm tüy dönemlerinde haftada 2 kez verilmeli, ayrıca gervit-w multivitamin ve entrobac probiyotik 3 takviye ana takviyedir kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim profesyonel ürünlerdir sadece internet üzerinden bulunabilir veya sitemizin sponsoru mamaist.com üzerinden sipariş edebilirsiniz ayrıca şuan kuşunuza haftada 2 kez BT amin Forte verilmeli ve sprey parazit önleyici önermiyoruz onun yerine vilmectin kullanmanız daha iyi olur enseye tüyü ayırıp bir damla damlatılıp daha sonra ovalayarak yaymanız gerekir 15. Gün tekrar aynı işlem uygulanır ve daha sonra 4 ayda bir kez kullanabilirsiniz ve ürünü internet üzerinden bulunamaz veteriner veya Şehmus Bakır hocamıza özelden ulaşabilirsiniz wp hattından

ArdaT

Yeni Üye
Teşekkürler gervit-w ile bt amin forte yeterli olurmu parazit sprey varsa alsam olurmu bide benim kullandığım spreyin tarihi geçmiş sıkıntı olurmu

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Teşekkürler gervit-w ile bt amin forte yeterli olurmu parazit sprey varsa alsam olurmu bide benim kullandığım spreyin tarihi geçmiş sıkıntı olurmu
Sprey olmaz elinizdekini de kullanmayınız çünkü sprey olanlar solunum yoluna zarar veriyor ve gözüne gelirse gözüne de zararlı, şuanlık 2 takviyeyi alabilirsiniz ama entrobac probiyotik de önemlidir, daha sonra da temin edebilirsiniz

ArdaT

Yeni Üye
Sprey olmaz elinizdekini de kullanmayınız çünkü sprey olanlar solunum yoluna zarar veriyor ve gözüne gelirse gözüne de zararlı, şuanlık 2 takviyeyi alabilirsiniz ama entrobac probiyotik de önemlidir, daha sonra da temin edebilirsiniz
şuan kuşumun kanadı titriyor o yara olan kanadı

ArdaT

Yeni Üye
ve kanadının üst tarafında sanki birşey varmışta delinmiş gibi yaralar var kanadın da1711878401599.png

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Üst Alt