• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağani tuy yolma

sultan alex

Yeni Üye
Sultan papaganim ozellikle kanat alti ve kuyruk yanlarini yoluyor agzini alip cigniyor qcaba 1.5haftqdir geldi yeni oldugu icin mi yapiyor yoksa baska bisey mi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba.
Stres olabilir, dış parazittende yapabilir. Kuşun videosunu streamable üzerinden buraya ekler misiniz bakalım.

Runoh

Aktif Üye
Merhabalar bende yeni aldığımda korkmuştum bu hareketinden canı sıkıldığı için veya strese dayali sürekli tüyleri ile uğraşmayı çok severler bide tüy dökme dönemindeyse agzina alıp gevelemeyi cok seviyorlar yemiyor bu arada geveleyip bırakıyor video atarsanız hocalarımız daha iyi anlar. Bide mutlaka Gereit-W, BT Amin Forte ve Entrobac eksik olmasin duzenli araliklarla verin. Yeni olduğu için stres yapmis olabilir onla bol bol konuşun bide varsa oyuncak alın özelikle kemirip doğabilecegi doğal ağaç kabuklu seylerler hosuma gider.

sultan alex

Yeni Üye
Merhabalar bende yeni aldığımda korkmuştum bu hareketinden canı sıkıldığı için veya strese dayali sürekli tüyleri ile uğraşmayı çok severler bide tüy dökme dönemindeyse agzina alıp gevelemeyi cok seviyorlar yemiyor bu arada geveleyip bırakıyor video atarsanız hocalarımız daha iyi anlar. Bide mutlaka Gereit-W, BT Amin Forte ve Entrobac eksik olmasin duzenli araliklarla verin. Yeni olduğu için stres yapmis olabilir onla bol bol konuşun bide varsa oyuncak alın özelikle kemirip doğabilecegi doğal ağaç kabuklu seylerler hosuma gider.
Bende stressten oldugunu dusunuyorum cunku onunla tmeasa gectikten sonra yapiyor ozellikle geleli 1.5 haftavoldu

sultan alex

Yeni Üye
Bende stressten oldugunu dusunuyorum cunku onunla tmeasa gectikten sonra yapiyor ozellikle geleli 1.5 haftavoldu
Salincak veya tirmanma tahtasi olur mu kafese koymayi dunusyorumda cok urkuyo diye koyamadim cunku urkunce kendini daha cok yoluyir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Pazartesi gerwıt
Çarşamba entrobac
Cuma bt amin
Bu şekilde haftalık program yapabilirsiniz

Runoh

Aktif Üye
Salincak veya tirmanma tahtasi olur mu kafese koymayi dunusyorumda cok urkuyo diye koyamadim cunku urkunce kendini daha cok yoluyir
Yeni gelen şeylerden çok korkuyorsa misal salıncağı kafes disina yakin bi yere koyun surekli gorebilecegi 1 2 gün sonra kafese koyun eninde sonunda merakindan gitip bakicak alismaya baslar devamında