• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı tünekte durmuyor

Yldz12

Yeni Üye
Merhabalar sultan papağanımı alalı 3 gün oldu sanırım 2 aylık yavru öyle söylendi tünekte durmuyor hep aşağıda kalıyor hasta mı diye endişeleniyorum vitamin takviyesi yapıyorum şuan geceleri üstünü kapatırken güneşe çıkıyor ama

Ekli dosyalar

Yldz12

Yeni Üye
Tüneğe cıkıyor yazıcaktım yanlış olmuş :) üstünü kapattığımda tünekte uyuyor gün içi hep böyle

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Henüz küçük. Daldarı var belki ona daha kolay ulaştığı için iniyordur.

Yldz12

Yeni Üye
Henüz küçük. Daldarı var belki ona daha kolay ulaştığı için iniyordur.
Aldığım yerde tünekte duruyordu bende şüphelendim acaba hastamı diye dişi gibi mi peki çok küçük olduğu için belli olmaz diyorlar ben çok bunların üretimi yapan insanlara inanmıyorum yaş tahminide bu türde çok zormuş

enesmontana

Yeni Üye
Merhabalar sultan papağanımı alalı 3 gün oldu sanırım 2 aylık yavru öyle söylendi tünekte durmuyor hep aşağıda kalıyor hasta mı diye endişeleniyorum vitamin takviyesi yapıyorum şuan geceleri üstünü kapatırken güneşe çıkıyor ama
iyi akşamlar bu bır davranıssal hareket olabılır benım papaganımda boyleydı aldıgım yerde kardeslerı ıle yerde gezıyolardı suan 2 aya yaklastı gene yerde takılmayı daha cok sevıyor tunekte durma alıskanlıgıda kazandı dıskısı normalse bır sorun olacagını dusunmuyorum

enesmontana

Yeni Üye
Aldığım yerde tünekte duruyordu bende şüphelendim acaba hastamı diye dişi gibi mi peki çok küçük olduğu için belli olmaz diyorlar ben çok bunların üretimi yapan insanlara inanmıyorum yaş tahminide bu türde çok zormuş
cınsıyetı kucukse maalesef bellı olmuyor
ılerleyen aylarda otuslerınden kendını bellı eder erkekse melodik otmeye baslar tam yasındada fızıksel gorunusunden anlasılır benım bılgım bu kadar bıde bı ızgara olursa daha iyi olur dıskıyla bağlantısı kesılır mıkrop kapma durumu azalır

GülbeyazMaviş

Aktif Üye
Benim Albino Muhabbet dişi kuşumda tunekte durmuyor az duruyor dinlenme tüneği döşedim kefesin her yerine gidip oturmayı tercih ediyor onun bizimki biraz tavuğa benziyor gibi ama çok tatlı genel olarak hepsi çok tatlı zaten ama devamlı temizliyorum dinlenme tuneklerini yoksa mikrop kapar kuşlar zaten cok hassas canlılar çokta sevimliler 🥰

Üst Alt