• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı sürekli bağırıyor

quelthras

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar ekte 2 adet video bırakıyorum birincisi kafesinde sürekli çıkmak istiyor çıkarmadığımız zaman sürekli bağırıyor ötüyor. İkincisi dışarıda oturduğumuz zaman da böyle ötüyor. Ve biz odadan çıkınca dışarıda olsa bile peşimizden çok sesli bir şekilde bağırıyor sanki geri gelmemiz için. Bağırma sorununa bir çözüm bulabilir miyiz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Şımarık bu çocuk 😂 ona yapacak birşey bırakmamışsiniz ya istediğini yaptırcak size canı istediği zaman çıkacak yada sizin istediğiniz gibi olacak mesela dışarda ona bir oyun alanı yapabilirsiniz 😊

quelthras

Aktif Üye
Şımarık bu çocuk 😂 ona yapacak birşey bırakmamışsiniz ya istediğini yaptırcak size canı istediği zaman çıkacak yada sizin istediğiniz gibi olacak mesela dışarda ona bir oyun alanı yapabilirsiniz 😊
Salıncaklı parkur aldım ama pek bakmıyor yüzüne sadece gümüşlere gidiyor. Önerdiğiniz alan var mı perişan etti kereta evde bir şey yaptırmıyor 😁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Papağanlar için güzel parkurlar var ama biraz pahalı eğer bütçe sıkıntınız yok ise bir kaç örnek fotoğraf atabilirim size.

Maşallah çok tatlı. 😁

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok güzel ama yaa 😍😍 tüm gün bağırsa sus demem. Maşallah.

quelthras

Aktif Üye
Papağanlar için güzel parkurlar var ama biraz pahalı eğer bütçe sıkıntınız yok ise bir kaç örnek fotoğraf atabilirim size.

Maşallah çok tatlı. 😁
Atabilirsiniz bütçe sıkıntım yok biraz bizden bağımsız olmasını isterim 🤣 sabah uyutmuyor yanına çağırıyor uyanınca akşam da durmuyor kafeste

Üst Alt