• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanı önce kelime mi öğrenmeli melodi mi?

robbstark

Yeni Üye
Merhabalar,
60 günlük sultan papağanıma her sabah 1 saat eğitim melodileri dinletiyorum ancak kafamı karıştıran bir soru var. Önce Kelime eğitimi mi vermeliyim yoksa melodi eğitimi mi?

Demir E.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhabalar,
60 günlük sultan papağanıma her sabah 1 saat eğitim melodileri dinletiyorum ancak kafamı karıştıran bir soru var. Önce Kelime eğitimi mi vermeliyim yoksa melodi eğitimi mi?
Fark etmez. Melodiye devam edin. 2 aya öğrenmiş olur. Sonra video yerine kendiniz kelime öğretin

robbstark

Yeni Üye
teşekkürler bu uygulamayı siz denediniz mi? önerebileceğiniz yöntemler var mıdır

Demir E.

Tutkulu
Kıdemli Üye
teşekkürler bu uygulamayı siz denediniz mi? önerebileceğiniz yöntemler var mıdır
Ben kendi kuşuma sadece 1 şarkısını internetten öğrettim diğerlerini ıslıkla öğrettim. Ama eğer kuşunuz alışık değilse güvenmiyorsa en azından telefonda dinlesin. Ben ve evdeki herkes sürekli kuşun başında durup konuşuyorduk. Oda hizli öğrendi. Işık kapalıyken alçak sesle kelime eğitimi verebilirsiniz. Melodileri netten. Kelimeleri sizden öğrenmesi daha mantıklı

Üst Alt