• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı mutasyon yavru nasıl elde edebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taha şahin

Aktif Üye
Merhaba erkek grey (sanırsam) ve dişi pearl'üm var ikisininde yüz çevresi sarı eğer bir işe yarayacaksa bu bilgi bu ikisinden lutino yavru elde edebilir miyim (başka papağan yardımı olmadan tabi ki) veya yavrularından lutino elde edebilir miyim çünkü pearl hem grey hem lutino karışımı gibi duruyor iki pearl çiftleştirirsem lutino elde etme şansım olmaz mı mantıklı düşününce? Tabi bu kadar basit işlemiyordur bu mutasyon konusu ama yine de aydınlatır mısınız beni papağanların soy ağaçları hakkında hiç bir bilgim yok bi tanıdıktan aldım bakamadığı için o da bunu bilcek türden biri değil gibi ne dersiniz?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba erkek grey (sanırsam) ve dişi pearl'üm var ikisininde yüz çevresi sarı eğer bir işe yarayacaksa bu bilgi bu ikisinden lutino yavru elde edebilir miyim (başka papağan yardımı olmadan tabi ki) veya yavrularından lutino elde edebilir miyim çünkü pearl hem grey hem lutino karışımı gibi duruyor iki pearl çiftleştirirsem lutino elde etme şansım olmaz mı mantıklı düşününce? Tabi bu kadar basit işlemiyordur bu mutasyon konusu ama yine de aydınlatır mısınız beni papağanların soy ağaçları hakkında hiç bir bilgim yok bi tanıdıktan aldım bakamadığı için o da bunu bilcek türden biri değil gibi ne dersiniz?
Çok konu açıyorsunuz önemli konuları gözden kaçırıyoruz, sağlıklı olsun renk önemli mi🤷
Hasta kuşların ve üyelerin hakkına giriyorsunuz
Sizi 2 seferdir uyarıyorum lütfen SÜREKLİ KONU AÇMAYIN, AYNI SORUYU SORMAYIN
KAFESKUSLARİ.COM YÖNETİMİ
KONU KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt