• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papagani melodi dinleme sıklığı

kedi501

Yeni Üye
Sultan papaganim 3 haftayi gecti anneni seviyorsan alkislay dinletiyorum yarim yamalak basini soyluyor bazen dinleme sıklığım gunde 10 dakka filan 1 defa bu hafta hastayim evdeyim bu nedenle gunde 1 2 veya 3 saat dinletsem ters mi teper en ideal dinletme araligi ve dakikasi nedir birde arada kendi sesimden iki islik sonra askim diyorum onu sonraya mi yapsam yksa gun icinde askim dedigim ses kaydini da acayim mi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sultan papaganim 3 haftayi gecti anneni seviyorsan alkislay dinletiyorum yarim yamalak basini soyluyor bazen dinleme sıklığım gunde 10 dakka filan 1 defa bu hafta hastayim evdeyim bu nedenle gunde 1 2 veya 3 saat dinletsem ters mi teper en ideal dinletme araligi ve dakikasi nedir birde arada kendi sesimden iki islik sonra askim diyorum onu sonraya mi yapsam yksa gun icinde askim dedigim ses kaydini da acayim mi
Klayvenizi düzelterek, yazım kurallarına uyarak mesajınızı yazın lütfen,
Sabahları dinletin 15 dk yeterli olur

kedi501

Yeni Üye
Ayni anda peki konusmasi icin askim sesinide dinleteyim mi

mortsvivants

Paylaşımcı
Ayni anda peki konusmasi icin askim sesinide dinleteyim mi
Hemen konuşmasını istiyorsunuz fakat zamanla olacak şeyler bunlar, yani siz gün içinde 10-15 dakika söylemesini istediğiniz şeyi dinletirsiniz normal gün içinde de onunla konuşup ilgilenirken de o kelimeyi söylersiniz sık sık o şekilde konuşabilir

Üst Alt