F fatih6475 Yeni Üye Katılım 16 Eki 2024 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 Puanları 3 4 Ara 2024 #1 Merhabalar, sultan papağanımı konuşturmak istiyorum. Ses kaydıyla konuşturmayı önerir misiniz veya tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhabalar, sultan papağanımı konuşturmak istiyorum. Ses kaydıyla konuşturmayı önerir misiniz veya tavsiyeleriniz nelerdir?
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,742 Tepkime puanı 12,523 Puanları 113 4 Ara 2024 #2 fatih6475' Alıntı: Merhabalar, sultan papağanımı konuşturmak istiyorum. Ses kaydıyla konuşturmayı önerir misiniz veya tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla ... Merhaba her sabah youtu.be den sultanlar için ıslık sesleri açın 10-15 dk dinletin Etkisini görürsünüz, bol bol da konuşun sevgi tonunda
fatih6475' Alıntı: Merhabalar, sultan papağanımı konuşturmak istiyorum. Ses kaydıyla konuşturmayı önerir misiniz veya tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla ... Merhaba her sabah youtu.be den sultanlar için ıslık sesleri açın 10-15 dk dinletin Etkisini görürsünüz, bol bol da konuşun sevgi tonunda