• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı konuşmayı ne zaman öğrenir?

sdeniz14

Aktif Üye
Merhaba, sultan papağanımızı alalı yaklaşık 2 ay oldu. Bir aydır da konuşma sesi dinletiyoruz, her gün belirli saatlerde öterek sesleri yapmaya çalışıyor. Ama daha konuşmadı. Günde 2-3 kez dinletiyoruz ve video 16 dakikalık. Kuş videoda aşkım, cicikuş, babacık ve ölürüm Türkiyem müziğini söylüyor. Bizimki ancak ciyaklayarak taklit etmeye çalışıyor. Ben bu videoyu az mı dinletiyorum acaba, günde kaç kez dinlemeli ve kaç ayda konuşur? Şimdiye dek sadece öpücük atmayı öğrendi.

İsmail57

Yeni Üye
Merhaba benimde sultan papağanım var yaklaşık 3 ay sonra konuşmaya başladı, şuan da babacık ve cicikuş kelimelerini kullanabiliyor. Ben kuşumu her gün elime alıp bu kelimeleri söyledim ve beni dinliyordu ve aradan çok zaman geçmeden konuşmaya başladı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, sultan papağanımızı alalı yaklaşık 2 ay oldu. Bir aydır da konuşma sesi dinletiyoruz, her gün belirli saatlerde öterek sesleri yapmaya çalışıyor. Ama daha konuşmadı. Günde 2-3 kez dinletiyoruz ve video 16 dakikalık. Kuş videoda aşkım, cicikuş, babacık ve ölürüm Türkiyem müziğini söylüyor. Bizimki ancak ciyaklayarak taklit etmeye çalışıyor. Ben bu videoyu az mı dinletiyorum acaba, günde kaç kez dinlemeli ve kaç ayda konuşur? Şimdiye dek sadece öpücük atmayı öğrendi.
Merhaba tek tip dinletin, özellikle sabahları 15 dk😊 önce öğrensin çözülsün devamı gelir😊

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Sabah ve akşam uykusu öncesi tek ses dinleyebilirsiniz. 1 ayda öğrendi ilk şarkısını benim kuşum, ilkten sonrakileri daha kolay kavrıyorlar.

Furkan82828282

Paylaşımcı
Bütün şeyleri öğrenemez karıştırır tek babacik veya aşkım vs dinletin ölürüm Türkiyem baş için zor babaciktan başlayabilirsiniz

Üst Alt