• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı kışlık yem önerisi ?

meczup123

Yeni Üye
millet merhaba bu ilk forum um . böyle bir makale bulamadığım için buraya sorayım dedim. ben erzurumda yaşıyorum kış 1-1.5 ay sonra kış gelir kışlık yem önerisi istiyorum mümkünse yağlı tohumlar. birde marka değiştireceğim garden mix iyi diye duydum yorumlarınızı beklerim. sultan papağanına kenevir ve nijer tohumu verilir mi. papağanımın eşi yok...:)👋

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz :) kuşunuzu görmeyi çok isteriz, önceden kullandığınız marka nedir ?

meczup123

Yeni Üye
önceden versele laga kullanıyordum ama ekonomi ve fiyatlar malum hem kaliteli hem de orta fiyatlı bir marka kullanmak istiyorum. keşke devam edebilseydim . birde kuşda kendini yolma sorunu var 2 sendir bizde hala geçmiş değil kaç kerede veterinere götürdüm sanırım kalıtsal bir sorun artık ümidi kestim ne vitaminler kullandım ne veterinerlere götürdüm fayda etmedi maalesef. aldığımız petshopta ki adam daha önce eşinin öldüğünü sonra da yem den kesilip intihar etmeye kalkışdığını söyledi zaten uçamıyorda onun için nasıl bir kafes yapmalıyım bilmiyorum bu konu hakkında da bir forum açacağım şimdiden sağolun didem hanım.IMG_20210821_154452.jpg

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
önceden versele laga kullanıyordum ama ekonomi ve fiyatlar malum hem kaliteli hem de orta fiyatlı bir marka kullanmak istiyorum. keşke devam edebilseydim . birde kuşda kendini yolma sorunu var 2 sendir bizde hala geçmiş değil kaç kerede veterinere götürdüm sanırım kalıtsal bir sorun artık ümidi kestim ne vitaminler kullandım ne veterinerlere götürdüm fayda etmedi maalesef. aldığımız petshopta ki adam daha önce eşinin öldüğünü sonra da yem den kesilip intihar etmeye kalkışdığını söyledi zaten uçamıyorda onun için nasıl bir kafes yapmalıyım bilmiyorum bu konu hakkında da bir forum açacağım şimdiden sağolun didem hanım.Ekli dosyayı görüntüle 31553
Büyükçe bir kafes ve seveceği oyuncaklar belki yardımcı olacaktır atlatmasına 😔 yem konusunda da mamaist sitesinde özel karışım yemler var, hem kaliteli hem de uygun fiyatlı iletişime geçebilirsiniz 😊

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
üretim kafesi onun için en iyisi olabilir, rahat edeceğine eminim. Yem konusuna gelince gardenmix paraket yem tercih edebilirsiniz. Hangi vitaminleri kullandınız ? Röhnfried sağlık ürünleri kullanmadıysanız tavsiye ederim.

meczup123

Yeni Üye
üretim kafesi onun için en iyisi olabilir, rahat edeceğine eminim. Yem konusuna gelince gardenmix paraket yem tercih edebilirsiniz. Hangi vitaminleri kullandınız ? Röhnfried sağlık ürünleri kullanmadıysanız tavsiye ederim.
kullanmadım ama derhal sipariş vereveğim didem hanım çok sağolun peki önerebileceğiniz tohum desteği var mı. yem ondan sipariş vermeyi düşünüyordum zaten kafes işine de hafta içi bakarım.

kuşumun ismi cücük. benim için çok değerli bu sene 9.sınıfa geçeceğim. LGS ye hazırlanırken yazılılara çalışırken o yanımdaydı bir tek sınav dönemi çok alakadar olamamıştım ama şimdi onu şımartmanın tam zamanı sağolun önerileriniz için çok makbule geçti 🌸🌸

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
içeriğinde bol tohumu olan yem tercih etmek isterseniz mamaist sitesinden özel yemin tercih edebilirsiniz. İçerisi zengin besin tohumlarla dolu

meczup123

Yeni Üye
peki vitamin takviyesi yaptıktan sonra fıs fıs bir tüy ürünü kullanmama gerek varmı var ise önrileriniz neler

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
röhnfried sağlık ürünlerinin içinde zaten gerwit ve bt amin forte b vitamını ver tüylerin parlak çıkması ve tüy dönemini atlatması için spreye ihtiyacınız olmayacak:)