• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kışın sahiplenilmeli mi?

BerkeMetin

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, 2.5 yaşındaki erkek sultan papağanım için bir eş almak istiyorum ama aklıma bir konu takıldı. Geçen sene pet shopların sonbahar-kış aylarında hasta sultan papağanı sattıkları ile ilgili bir konu vardı fakat bulamadım o yüzden tekrardan sormak istedim. Bu soğuk havalarda petshoplardan sultan papağanı sahiplenmek riskli midir?
Kuşumun bünyesi zayıf, veteriner kontrollerine düzenli gitsek ve probiyotiklerini ilaçlarını eksiltmesek bile hastalık kapabiliyor o yüzden benim için önemli bir konu, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar, 2.5 yaşındaki erkek sultan papağanım için bir eş almak istiyorum ama aklıma bir konu takıldı. Geçen sene pet shopların sonbahar-kış aylarında hasta sultan papağanı sattıkları ile ilgili bir konu vardı fakat bulamadım o yüzden tekrardan sormak istedim. Bu soğuk havalarda petshoplardan sultan papağanı sahiplenmek riskli midir?
Kuşumun bünyesi zayıf, veteriner kontrollerine düzenli gitsek ve probiyotiklerini ilaçlarını eksiltmesek bile hastalık kapabiliyor o yüzden benim için önemli bir konu, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Üreticiden alabilirsiniz. Bunun mevsimi yok. Petshoplarda hasta kuşlar çok var her zaman.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz belki yönlendirmek isteyenler olabilir.

BerkeMetin

Aktif Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz belki yönlendirmek isteyenler olabilir.
İstanbul Ataşehir bölgesinde oturuyorum, Avrupa yakasında pet sahiplendirme siteleri aracılığıyla birkaç kişi buldum ama onlar da çok uzak kalıyor. İlk günden kuşumu yolda stres yaptırmak istemem :')

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İstanbul Ataşehir bölgesinde oturuyorum, Avrupa yakasında pet sahiplendirme siteleri aracılığıyla birkaç kişi buldum ama onlar da çok uzak kalıyor. İlk günden kuşumu yolda stres yaptırmak istemem :')
Elinde varmıdır bilmiyorum ama Avrupa yakasında üreticiye yönlendirebilirim isterseniz. Karşıdan gelmesi çokta strese sokmaz. En azından sağlıklı bir kuş sahiplenmiş olursunuz.

BerkeMetin

Aktif Üye
Elinde varmıdır bilmiyorum ama Avrupa yakasında üreticiye yönlendirebilirim isterseniz. Karşıdan gelmesi çokta strese sokmaz. En azından sağlıklı bir kuş sahiplenmiş olursunuz.
Ulaşım durumu ve kuşu alabileceğim süre tam net olmadığı için hemen alamayacağım gibi ya. Biraz çevreyi de araştırayım en azından bu yakada iyi bir üretici var mı diye, olmadı size dönüş sağlarım. Teşekkür ederim :)

taktuk

Yeni Üye
Kus hobi severim yavru varsa almak isterim çift olsa daha iyi irtibatı nasıl kurucaz(uzağa kargolu gönderim yapma durumları varmıdır)slm!

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Facebook gruplarında üreticiler mevcut göz atabilirsiniz

emre1187

Yeni Üye
Merhaba,

Benimde yaklaşık 1 yaşında erkek sultan papağanım var, yanına bir tane daha yeni yeme düşmüş erkek arıyorum. Üreticinin bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Üst Alt