• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kilosu

muzadam10

Yeni Üye
Merhaba sultan papağanım var 79 gram ağırlığında ve göğüs kemiği belirgin dışkısı hafif sulu, ortalama kiloları 85-110 diye görmüştüm ondan endişelendim biraz, dün başlık açmıştım destekleyici almamı söylediler ancak videoda çok görünmemiş sanırım o yüzden emin olmak için tekrar sormak istedim bilgisi olanlar varsa ne ile ne kadar beslemeliyim vs. yardım ederse çok sevinirim

Artemis

Paylaşımcı
Merhaba sultan papağanım var 79 gram ağırlığında ve göğüs kemiği belirgin ortalama kiloları 85-110 diye görmüştüm ondan endişelendim biraz, dün başlık açmıştım destekleyici almamı söylediler ancak videoda çok görünmemiş sanırım o yüzden emin olmak için tekrar sormak istedim bilgisi olanlar varsa yardım ederse çok sevinirim

Ay yanakları kiko allık sürmüş gibi maşallah 🥰 tüyü kadar ömürleri olsun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba sultan papağanım var 79 gram ağırlığında ve göğüs kemiği belirgin dışkısı hafif sulu, ortalama kiloları 85-110 diye görmüştüm ondan endişelendim biraz, dün başlık açmıştım destekleyici almamı söylediler ancak videoda çok görünmemiş sanırım o yüzden emin olmak için tekrar sormak istedim bilgisi olanlar varsa ne ile ne kadar beslemeliyim vs. yardım ederse çok sevinirim

Ben seni var ya yerimmmm yer maşallah sübhanallah sana 😍 Biraz kilo aldırcaz bu minnoşa 😍 Dışkı resimlerini görebilir miyiz ☺