• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanı kanatları çok kötü durumda

Denizdeno

Yeni Üye
Benim değil tanıdığımın sultan papağanı, 8 yaşındaymış ve kanatları bu şekilde olmuş vetereinere götürmüşler ama kuşlara bakan bir yer değil tabi kedi var sonra bakarım demiş göndermiş

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Konu altından dosya ekle kısmından fotoğraf ekler misiniz. Bu şekilde görünmüyor.

Ayrıca Stremable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Stremable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen.

Kuşta yoğun karaciğer sorunu var. Çekirdekleri vermeyin.

Videoyu görelim ona göre yorum yapalım.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kanatlarını hiç oynatamıyor mu? Biryere vs çarpma gibi bir durum oldu mu.? Kırılıp yanlış kaynamış olabilir mi?

Kuşu kanatlı uzmanı görmeli. Rötgen çekilip tedavi başlanmalı. Karaciğer sorunu ciddi seviyede.

Denizdeno

Yeni Üye
Kanatlarını hiç oynatamıyor mu? Biryere vs çarpma gibi bir durum oldu mu.? Kırılıp yanlış kaynamış olabilir mi?

Kuşu kanatlı uzmanı görmeli. Rötgen çekilip tedavi başlanmalı. Karaciğer sorunu ciddi seviyede.
Yok bir yere çarpmamış iki yıldır böyleymiş, su bile çok zor içiyor diyor(kendi sultan papağanım da var kuşları çok severim bahsedince burda bir sorayım dedim belki kullanabileceği bir ilaç vardır çare oluruz diye düşündüm) çok araştırdık burda yokmuş kuş veterineri dedi hatayda yaşıyoruz adanada bile sordurduk yokmuş diyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yok bir yere çarpmamış iki yıldır böyleymiş, su bile çok zor içiyor diyor(kendi sultan papağanım da var kuşları çok severim bahsedince burda bir sorayım dedim belki kullanabileceği bir ilaç vardır çare oluruz diye düşündüm) çok araştırdık burda yokmuş kuş veterineri dedi hatayda yaşıyoruz adanada bile sordurduk yokmuş diyor
Adana'da pet life Rüya hanım var oraya götürebilirler 🙏

Denizdeno

Yeni Üye

Ben şimdi biraz araştırıp hatayda kuşlarada bakan bir kaç veteriner bulup numarasını attım yarın konuşucakmış cevapladığınız için çok teşekkür ederim

Üst Alt