• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanı Kanat sorunu

Ertuğrul Ersoy

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanat kızarıklığı
Hastalık Belirti Tarihi
19 Şub 2022
Kullanılan İlaç
terramycin
Eğitim tasması takmak istedim taktırmadı, taktırmayınca vazgeçtim. Aradan 2 yada 3 gün geçti. Dün fark ettim.Kanadının üstünde kızarıklık var yaramı anlamadım kendini temizlerken canı açıyor.Uçmasında bi sıkıntı yok veterinere götürmelimiyim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun.
Eğitim tasması derken?

O kısmın fotoğrafını yükleyin. Tecrübeli arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verir.

Bahar Y.

Müdavim
Normal tasma sanırım, o ürün neden üretilmiş gerçekten benim aklım almıyor, kızarıklığı çekip atar mısınız

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bilinçsiz olduğum zamanlar bana da güzel geliyordu o tasmalar. Kuşları dışarıda gezmesi vs. Ama kuşların iskelet sistemi için zararlı bir ürün bence.
Normal tasma sanırım, o ürün neden üretilmiş gerçekten benim aklım almıyor, kızarıklığı çekip atar mısınız

Bahar Y.

Müdavim
Bilinçsiz olduğum zamanlar bana da güzel geliyordu o tasmalar. Kuşları dışarıda gezmesi vs. Ama kuşların iskelet sistemi için zararlı bir ürün bence.
Kesinlikle banada öyle geliyordu sonra düşündüm dedim hem kuş dışarıda hasta olur hem niye uçsun dışarıda, dışarıya ait değiller ki kanat yapıları kol bacak gibi değil diye düşünüp sorgulamaya başladım üretenleri

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Geçmiş olsun.
Eğitim tasması derken?

O kısmın fotoğrafını yükleyin. Tecrübeli arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verir.
Dünyanın en saçma ürünü gibi bişey 🙄 kuşları güvercin zannedip ev dışında tasmayla uçuruyorlar. Arkadaş sanırım normal bişey zannedip denemek istemiş 😔

Üst Alt