• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kanadında kırmızılık

krcn

Yeni Üye
Merhabalar , 7 aylık sultan papaganimin kanat kısmında bir kırmızılık farkettik . Kanama gibi duruyo ama bilemedik. Ucmasinda yemesinde enerjisinde bı sorun yok . Diskisinda da bir sorun göremedim . Resimleri ekliyorum. Fikri olan veya başına gelen varsa yorumlarda yardımlarinizi bekliyorum.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tüye girmiş. Yeni kanat tüyü geliyor. Sorun yok. BT amin Forte takviye verin.

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
BT amin Forte dediginiz vitamin midir. Suya mi katılıyor?
Evet suyuna damlatıyorsunuz. Kullanmıyorsanız sağlıklı bir kuş yetiştirmek için gerwit multivitamin ve entrobac probiyotik te tavsiye ederim. Üç ürünüde mamaist .com dan bölünmüş olarak alabilirsiniz. Eğer takviyeleri alırsanız elinize geçtiğinde yazarsanız nasıl kullanacağınız konusunda da yardımcı oluruz.

Murat Özgün

Yeni Üye
Geçen hafta Sacit'de de aynı durum oluştu. Hatta foruma kanatta kanama diye panikle yazdım. Kerata, gagasıyla kanat kenarlarını kanatıyordu. Şimdi kanadına dokunmuyor. Yine de vitamin siparişi verdim mamaist'ten...
Şimdi de tünekte gözlerini kapatıp gagasını gıcırdatıyor!
Bakalım ne olacak?

krcn

Yeni Üye
Geçen hafta Sacit'de de aynı durum oluştu. Hatta foruma kanatta kanama diye panikle yazdım. Kerata, gagasıyla kanat kenarlarını kanatıyordu. Şimdi kanadına dokunmuyor. Yine de vitamin siparişi verdim mamaist'ten...
Şimdi de tünekte gözlerini kapatıp gagasını gıcırdatıyor!
Bakalım ne olacak?
Umarım düzelir geçmiş olsun. Verdiğiniz siparişin linkini atabilir misiniz bende alayım

Murat Özgün

Yeni Üye
Umarım düzelir geçmiş olsun. Verdiğiniz siparişin linkini atabilir misiniz bende alayım
Mamaist - Kaliteli ve Güvenceli Ürünlerin Tek Adresi den aşağıdaki vitaminleri sipariş ettim. Normalde bu ürünler büyük şişlerede satılıyor. Bölüp pazarlıyorlar. Başka yerlere güvenemedim, forumda Mamaist'i önerdiler. Dün siparişim geldi, çok güzel paketlemişler.
Röhnfried Bt-Amin Forte 30 ML
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin Takviyesi 20 ML

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Mamaist - Kaliteli ve Güvenceli Ürünlerin Tek Adresi den aşağıdaki vitaminleri sipariş ettim. Normalde bu ürünler büyük şişlerede satılıyor. Bölüp pazarlıyorlar. Başka yerlere güvenemedim, forumda Mamaist'i önerdiler. Dün siparişim geldi, çok güzel paketlemişler.
Röhnfried Bt-Amin Forte 30 ML
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin Takviyesi 20 ML
Afiyet ve şifalar olsun canlara😊 linki müsadenizle kaldırdım çünkü forumun sponsoru mamaistin reklam linkini tıklayarak mamaiste yönlendirilebilirsiniz👍ilgi ve alakanız için teşekkürler

Üst Alt