• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanı kafesinde beyaz sıvı

Like

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Beyaz sıvılı dışkı veya hapşırma
Hastalık Belirti Tarihi
3 Mar 2026
Merhaba bu sabah sultan papağanımın kafesinde beyaz sıvılar gördüm kendisi 10. ayında kafesi sadece uyumak için kullanıyor yani dışkıların hepsi bir kaç günlük aynı zamanda tüy dökümünde şu an vitamin olarak gold wings multivitamin verdim suyuna iki üç gün falan oluyor çok içmedi onun dışında vitamin kullanmadım havuçlu yumurta maması ve yeşillik yiyor genelde mamanın yanında dün yeşillik de vermedim şu sıralar Grit kumunu yiyor yem yemesi normalden biraz daha az gibi suyunu da normal zamandaki kadar içiyor fazla içmiyor uyandığındaki ilk dışkısını yaptı derli toplu ama hafif sulu bir dışkı yaptığı ikinci dışkı da sulu değil çok ama sonrakiler çok küçük ve az ve çok katı değil bu neden oldu anlamadım kullanmam almam gereken vitaminler var mı ilk kuşum olduğu için hemen alarm haline geçiyorum yardımcı olabilir misiniz IMG_0107.jpeg

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba bu sabah sultan papağanımın kafesinde beyaz sıvılar gördüm kendisi 10. ayında kafesi sadece uyumak için kullanıyor yani dışkıların hepsi bir kaç günlük aynı zamanda tüy dökümünde şu an vitamin olarak gold wings multivitamin verdim suyuna iki üç gün falan oluyor çok içmedi onun dışında vitamin kullanmadım havuçlu yumurta maması ve yeşillik yiyor genelde mamanın yanında dün yeşillik de vermedim şu sıralar Grit kumunu yiyor yem yemesi normalden biraz daha az gibi suyunu da normal zamandaki kadar içiyor fazla içmiyor uyandığındaki ilk dışkısını yaptı derli toplu ama hafif sulu bir dışkı yaptığı ikinci dışkı da sulu değil çok ama sonrakiler çok küçük ve az ve çok katı değil bu neden oldu anlamadım kullanmam almam gereken vitaminler var mı ilk kuşum olduğu için hemen alarm haline geçiyorum yardımcı olabilir misiniz Ekli dosyayı görüntüle 102452
Merhaba kuşunuz açlık dışkısı yapmış, yem yememiş😔yemi değiştirin lütfen
♦Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Kızıldarı verin
Yulaf doğal probiyotiktir
Aspur dışkıyı toparlar, petshoptan alabilirsiniz
Izgaralı kafes kullanın dışkılar la teması olmasın
Yem olarak versele laga, Gardenmix, vitakraft, gold wings verebilirsiniz

Like

Yeni Üye
İlginiz için teşekkürler aslında şu an kullandığım yem son bir aydır gold wings ve yiyordu bir sorunu yoktu son bir haftadır falan çok yemiyor yemi öncekine göre kafesi de ızgaralı ben çıkarttım fotoğraf çekmek için

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İlginiz için teşekkürler aslında şu an kullandığım yem son bir aydır gold wings ve yiyordu bir sorunu yoktu son bir haftadır falan çok yemiyor yemi öncekine göre kafesi de ızgaralı ben çıkarttım fotoğraf çekmek için
Anladım yemi değiştirin hızlı bir şekilde, en çok ne seviyorsa verin yesin

Üst Alt