• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kafes boyutu

fureagle

Aktif Üye
Bir çift için üretim amacıyla kafes boyutunu nasıl ayarlamalıyım? Rahat olabilecekleri bir kafes ölçüleri neler?

fureagle

Aktif Üye
Ayrıca bende verse laga nin kanarya mamaları var ama cede mamaya çok benziyor sultan papağanı için uygun olur mu yavruya ?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bir çift için üretim amacıyla kafes boyutunu nasıl ayarlamalıyım? Rahat olabilecekleri bir kafes ölçüleri neler?
Merhaba. En az 65 cm.lik bir üretim kafesi ya da daha geniş bir kafes olmalı. Yavrular için en iyi elle besleme maması versele laga nutribird a21. Ama yetişkin ve yem kıran yavrular için mama soruyorsanız cedeyi önermem. Son yıllarda içerik değişti ve piyasada çok fazla sahtesi var. Versele laga lar olabilir, mammamianın katkısız doğal 3 çeşit toz maması alınıp karıştırılarak verilebilir

fureagle

Aktif Üye
Merhaba. En az 65 cm.lik bir üretim kafesi ya da daha geniş bir kafes olmalı. Yavrular için en iyi elle besleme maması versele laga nutribird a21. Ama yetişkin ve yem kıran yavrular için mama soruyorsanız cedeyi önermem. Son yıllarda içerik değişti ve piyasada çok fazla sahtesi var. Versele laga lar olabilir, mammamianın katkısız doğal 3 çeşit toz maması alınıp karıştırılarak verilebilir
Bilgiler için teşekkür ederim.Yani kanarya mamalarini versem sultana bir sıkıntı olmaz değil mi ?

hazaly

Paylaşımcı
Bilgiler için teşekkür ederim.Yani kanarya mamalarini versem sultana bir sıkıntı olmaz değil mi ?
Ben de geçen versele laganın kanarya mamasını almıştım sorun olur mu diye sormuştum sorun olmaz bütün kuşlar yiyebilir demişti şehmus abi

Üst Alt