• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı kafa silkeleme

aykutucar

Yeni Üye
Merhaba. 2.5 yaşındaki yeni sahiplendiğim erkek sultan papağanım kafasında birşey onu rahatsız ediyor gibi sürekli silkeleme şeklinde sallıyor. Sanki birşey düşürmeye çalışıyor gibi. Dış parazit olabilir mi, sizce sorunu nedir?
Videodaki gibi Watch unnamed | Streamable

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ekleyin, ona göre bakalım ☺

aykutucar

Yeni Üye
Tedbir amaçlı Vilmectin aldım kullanmamda sakınca yok sanırım..ama nasıl kullanacağım hiç bilmiyorum daha elime almayı bırak yanına gittiğinde sadece elimi takip ediyor elimi görünce kanatlarını kartal gibi açıp tıslıyor. Bugün kafes temizlerken elimi kanattı. Canımı zor kurtardım 😅

Demir E.

Paylaşımcı
Tedbir amaçlı Vilmectin aldım kullanmamda sakınca yok sanırım..ama nasıl kullanacağım hiç bilmiyorum daha elime almayı bırak yanına gittiğinde sadece elimi takip ediyor elimi görünce kanatlarını kartal gibi açıp tıslıyor. Bugün kafes temizlerken elimi kanattı. Canımı zor kurtardım 😅
Yanına gidip konuşunca mı yapıyor, yoksa siz konusmadanda yapıyormu bunu?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, vilmectin kullanımı:
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
Rutin yapılmalıdır
Stres, tepki, yeni gördüğü bir eşya herşeye yapabilir normal😊🤲yaklaşınca, korkunca yapabilir, size güvensin, yapmaz,

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaptığı hareket Pafazitten değil ama herzaman parazit damalası yapılmasında fayda var. Yaptığı hareket normal. Ani ve yüksek seslerde bu şekilde kafa silkeme yaparlar.

Son düzenleme:
Üst Alt