• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kaç saat kafes dışında vakit geçirmeli

Rommel'in annesi

Yeni Üye
Erkek Sultan papağanım var iki aydır bizimle her gün 6 saat kafes dışında vakit geçiriyor ama kafese koymaya çalışırken zorluk çıkarıyor bağırıyor ısırıyor kafese girmek istemiyor girince de bağırıyor kendini kabartıyor tüy döküyor ne yapmalıyım 6 saat çok mu fazla

Rommel'in annesi

Yeni Üye
Eşim eve getirdiğinde biz onu kafese koyup iki gün sonra çıkardık kafesten yanlış yapmışız şimdi anladım ama şimdi de çözüm bulamıyorum gün boyu kafamın üzerinde ev işleri yaparken de kafamın üzerinde bugün kirli sepetinin içine düştü çok korktum kendisine zarar verecek diye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Eşim eve getirdiğinde biz onu kafese koyup iki gün sonra çıkardık kafesten yanlış yapmışız şimdi anladım ama şimdi de çözüm bulamıyorum gün boyu kafamın üzerinde ev işleri yaparken de kafamın üzerinde bugün kirli sepetinin içine düştü çok korktum kendisine zarar verecek diye
Merhaba, size sıkıntı yaramıyorsa özgürce dolaşsın😊🤲
Acıkınca kafesine girecektir👍🐦

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gece ışıklar kapalı olunca kafeste olması gerekir. bunun dışında tüm gün imkanınız varsa dışarda durması en iyisidir.

Üst Alt