Gökçe 41 Yeni Üye Katılım 15 Nis 2023 Mesajlar 27 Tepkime puanı 23 Puanları 3 5 May 2023 #1 7 aylık erkek salıncağıni çekip tüneğe halleniyor bir kaç gündür yapıyor çok şaşırdım erken değil mi 🫣
7 aylık erkek salıncağıni çekip tüneğe halleniyor bir kaç gündür yapıyor çok şaşırdım erken değil mi 🫣
Gökçe 41 Yeni Üye Katılım 15 Nis 2023 Mesajlar 27 Tepkime puanı 23 Puanları 3 5 May 2023 #2 7-8 aylık olduğuna eminim çünkü Eylül den sonra çıktı Paşam.
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,520 Tepkime puanı 9,784 Puanları 113 5 May 2023 #3 Bazıları küçükkende yapabiliyor. Benimkilerden de 8 aylıkken elime yapmıştı biri.Normal bir durum. Maşallah çokta tatlı bakmış Paşa.
Bazıları küçükkende yapabiliyor. Benimkilerden de 8 aylıkken elime yapmıştı biri.Normal bir durum. Maşallah çokta tatlı bakmış Paşa.
Gökçe 41 Yeni Üye Katılım 15 Nis 2023 Mesajlar 27 Tepkime puanı 23 Puanları 3 6 May 2023 #4 Kübra Ö.' Alıntı: Bazıları küçükkende yapabiliyor. Benimkilerden de 8 aylıkken elime yapmıştı biri.Normal bir durum. Maşallah çokta tatlı bakmış Paşa. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim evlat gibi resmen büyüdüğünü kabul edemiyorum yarın evlenmek de ister bu 🫣
Kübra Ö.' Alıntı: Bazıları küçükkende yapabiliyor. Benimkilerden de 8 aylıkken elime yapmıştı biri.Normal bir durum. Maşallah çokta tatlı bakmış Paşa. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim evlat gibi resmen büyüdüğünü kabul edemiyorum yarın evlenmek de ister bu 🫣
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,520 Tepkime puanı 9,784 Puanları 113 6 May 2023 #5 Gökçe 41' Alıntı: Teşekkür ederim evlat gibi resmen büyüdüğünü kabul edemiyorum yarın evlenmek de ister bu 🫣 Genişletmek için tıkla ... Allah yokluklarını göstermesin. Her biri evladımız. Evlilik yaşı gelince ister onu da.
Gökçe 41' Alıntı: Teşekkür ederim evlat gibi resmen büyüdüğünü kabul edemiyorum yarın evlenmek de ister bu 🫣 Genişletmek için tıkla ... Allah yokluklarını göstermesin. Her biri evladımız. Evlilik yaşı gelince ister onu da.