• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganı kaç aylıkken alınmalı

furricanee

Paylaşımcı
Arkadaşlar öncelikle selamın aleykum.ben bir sultan papagani almak istiyorum lutino erkek olmasıni istiyorum ama lutinolar 6 aydan önce cinsiyeti belli olmuyormuş anlamak zormuş daha dogrusu.bu yüzden tahmini 6 aylık almak istiyorum erkek oldugu kesin olân.ama bu seferde egitimi var.egitim de baslama suresi varmıdır onu merak ediyorum.6 aylik kusla 2 aylik kuş aynı derece de mi ögrenir?cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar

furricanee

Paylaşımcı
Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz. Eğer konuşması sizin için çok önemli değilse bence yeni yeme düşmüş yavru alın eğitim daha önemli ne çıkarsa bahtınıza artık 😅
Çok riskli bir durum ya.2.sultani alabilecegimi dusunmuyorum cünkü fiyatlari cok artmış hatta 1.yi de zar zor alacağım biriktirerek almışken konuşanindan ol.asını istiyorum

furricanee

Paylaşımcı
Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz. Eğer konuşması sizin için çok önemli değilse bence yeni yeme düşmüş yavru alın eğitim daha önemli ne çıkarsa bahtınıza artık 😅
6 aylık bir sultan papağanını eğitmek zor mu olur

Üst Alt