• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanı ishal

Hastalık Belirtileri
İshal, halsizlik, yem yememe
Sultan papağanımız dünden beri halsiz ama bugün baya halsizdi yem yemiyordu ve ishaldi. Veterinere götürdük ishali için ilaç verdi ve sıvı vitamin verdi sıvı yem gibi olsun diye. Acaba kendim mama yapıp pirinçle falan vermelimiyim?

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Streamable.com üzerinden videosunu paylaşın. Güncel dışkılarını da ekleyin. İlaç olarak ne verildi? Elinizde takviye var mı?

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Peçete üzerindeki yeni diğeri dün geceden sabaha kadar. İlacı şişeden çekip verdiği için göremedim fakat vitamin olarak aminoplus verdi. Evde de vitaminleri var. Şimdiden teşekkürler
Peçete üzerindeki açlık dışkısı. Elle besleme yapın, yumurta maması haşlayıp mısır unu ile yoğurt kıvamına getirip çay kaşığı ucuyla yedirin. Sonrasında güncel dışkılarını yeniden paylaşırsınız. @Burçak A.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, pirinci haşlayıp suyunu verebilirsiniz, yemine de aspur katın çok iyi gelir ☺ Mortsvivantsın dediğini yapın ama bence elle besleme maması da temin edin mutlaka ☺

Merhabalar , elle besleme mamasıyla kursaktan besleme yapıyorum .kendi yem kırıyordu dün ama içini çok yiyemiyordu bugün pek yaptığını görmedim onu. Yem yemiyor yani Antibiyotikli suyunu da günde iki kez veriyorum aminopluslu suyu da yine iki kez veriyorum. Dozajları nasıl sizce? Dışkısını ekliyorum.

Ekli dosyalar

Bir de sürekli kafeste tutuyorum normalde hep gezerdi evde. Şimdi yemek için çıkarınca bi afallıyo.Örgü şalla kapatıyorum kafesi açıklık kalacak şekilde. Bu şekilde devam edeyim mi?

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dışkılar halen bozuk. Elinizde probiyotik var mıdır?

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Şuan suluğuna karışık antibiyotik ve aminoplus kullanıyorum. Kendi içmediği için enjektörle veriyorum. Onu da mı o şekilde vereyim? Ve kaç kere vermeliyim?
Onuda o şekilde verebilirsiniz. Mama veriyorsanız mamasınada ekleyebilirsiniz. Çay kaşığı ucuyla 3 gün verin sonra tekrar dışkı görelim

Üst Alt